Afslanken en anti-cellulitis

afslanken 1Wij bieden diverse behandelingen aan voor afslanken en anti-cellulitis in onze schoonheidssalon in Etten-Leur, die ondersteuning geven voor ieder die centimeters kwijt en een strakkere huid wilt.Wil je ook extra gewicht kwijt dan zal je ook op je voeding, leefstijl en bewegingspatroon moeten letten. Ook hierin kunnen wij je advies geven.

 

 

*Afslanken, huidversteviging en tegen cellulitis:
         Figuurcorrectie/ Anti-Cellulitis-behandeling

Bindweefsel zorgt dat de huid er strak en gezond uitziet. Bindweefsel kan plaatselijk verstopt raken, zodat toevoer van zuurstof en voedingsstoffen door bloed en lymfe wordt verstoord en de huid uiteindelijk slap, onregelmatig en flets wordt. Hierdoor kan ook cellulitis ontstaan.

Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid, wat resulteert in een gladdere, strakkere en toch veerkrachtige huid. Hierdoor is deze massage zeer geschikt voor behandeling van huidverklevingen, huidverslappingen, littekens, cellulitis en panniculose.

De totaal behandeling voor benen/billen of rug/schouder/nek duurt 45 minuten en houdt in:afslanken 2
-Bindweefselmassage (10-15 min.)
-Scrub/ peeling (verwijderen van de dode huidcellen en doorbloeding)

-Algenpakking (ontslakkend, reinigend en verstevigend)
-Insmeren met Sculpting Cream

Losse behandeling:    €   67,50
Kuur van 10 x:             € 499,00

 

 * Afslanken, verlies van vetcellen, versteviging  en tegen cellulitis met
                        Ultrasound & Mesotherapie-no-needle:

Met deze nieuwste en revolutionaire techniek kan er op een veilige manier gewerkt worden aan uw lichaamscontouren. Deze techniek pakt de probleemzones, zoals buik, benen, billen, lovehandles, dijen, heupen, zadeltassen, etc., goed aan.
Ultrasound werkt met geluids- en drukgolfen. De behandeling dringt diep door in de huid, versterkt het weefsel en ontdoet zich van verontreinigde stoffen. Luchtbelletjes vormen zich rondom de vetcellen en daardoor kan het lichaam de vetcellen beter en makkelijker afvoeren. Vetcellen worden als het ware weggetrilt. De vernietigde vetcellen moeten het lichaam op de normale manier verlaten, vandaar dat je na de behandeling twee liter water per dag moet drinken. Ook moet je zeker de eerste vijf dagen zuinig zijn met koolhydraten, om een nog beter resultaat te krijgen. Je moet zorgen dat het lichaam vrijgekomen vet als brandstof gebruikt. Door de mesotherapie-no-needle worden bepaalde afslankende, anti-cellulitis en verstevigende werkstoffen rondom en in de cellen ingevoerd waardoor deze beter hun werking kunnen doen.
Het geheel van deze effecten zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt. Werkt ook goed tegen (niet te oude) striae.

Het is een deels ontspannen behandeling, terwijl de techniek z’n werking doet om vetcellen af te breken en af te voeren en gelijktijdig ook de huid verstevigd.

De totaal behandeling voor bovenbenen, dijen en billen (achterzijde)  of  buik, taille en love-handles duurt ong. 45 min. en houdt in:
-Bindweefselmassage (10-15 min.)(bevordert de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid)bindweefselmassage benen
-Ultrasound-massage
-Mesotherapie-no-needle met afslankende, verstevigende, anti-cellulite werkstof (ampul)
-Insmeren met Sculpting Cream

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, afhankelijk van leeftijd en vetpercentage. Het resultaat van de behandeling hangt af van een aantal factoren, zoals hoe intensief je tussen de behandelingen door water drinkt, hoe goed je op je eten let, hoe goed je het thuisadvies volgt/gebruikt en hoe vaak je beweegt. Je bepaalt wanneer je tevreden bent!

Losse behandeling:      €      99,00
Kuur van 10 x:                €    750,00 
  (normaal:  €  990,-)


Deze behandeling is niet toe te passen bij:
Het hebben van een pacemaker, lcd of metalen prothesen. Geïnfecteerde huid, huidziekte, open wonden en huidkanker is ook een contra-indicatie.

 

 

 

online reserveren-button 150x86

 

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

 

Geef een antwoord