Beauty-Voordeelpas

Beauty-Voordeelpas maakt uw bezoek aan ons nóg leuker!

Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Coolblue u hebt vast wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beauty-voordeelpas van Beauty Studio Elegance geniet u voordeel op álle online aankopen waardoor u goedkoper of zelfs gratis producten en diensten bij ons kunt afnemen.
Beauty-voordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

Hoe werkt het?
Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt gekoppeld aan Beauty Studio Elegance. Via dit persoonlijke profiel . Als u op uitbetalen drukt, ontvangt u een voucher met die waarde erop.  U kunt u met deze voucher uw tegoed bij ons innen met de aanschaf van product(en) en behandeling(en). Elk spaartegoed (voucher) van uw pas is te besteden bij ons in de verhouding: 50% aan behandelingen & 50% aan producten   (Voorbeeld:  waarde-voucher: € 80,- =€ 40,- aan behandelingen & € 40,- aan producten.)  of  100% aan producten.

Verkrijgbaar!
De Beauty-voordeelpas is vanaf nu verkrijgbaar bij Beauty Studio Elegance. Kom dus snel langs en behaal vanaf vandaag uw voordeel met al uw online aankopen!

 

 

Beauty-Voordeelpas

 

Beauty-Voordeelpas