Bio Face Setting

Bio Face Setting is een biologische methode voor rimpel- en littekencorrectie. Rimpels en littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. Deze methode voor rimpel- / littekencorrectie is gebaseerd op het regeneratie- vermogen van de huid, de huid wordt aangespoord tot het ontwikkelen van collageen en elastische vezels. Dit leidt tot een verhoogd waterbindingsvermogen van de grondstof-substantie waardoor de rimpel / litteken opgevuld wordt. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf weer de rimpel of het litteken op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels / littekens worden zichtbaar minder.

Bio Face SettingDe voordelen van Bio Face Setting rimpel/littekencorrectie:
– geen inspuiting of operatie;          – geen lichaamsvreemde stoffen;
– snel zichtbaar resultaat;               – u hoeft geen vrij te nemen;
– u blijft ‘toonbaar’;                          – betaalbare rimpelcorrectie.

 

De Bio Face Setting behandeling in het kort
De behandeling varieert in tijdsduur van 15 tot 40 minuten afhankelijk van de hoeveelheid rimpels/littekens. Na de behandeling wordt uw huid behandeld met een blue blood gel, een anti-rimpel serum en een sunblock ter bescherming van de huid. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat en ziet u dat de rimpel of het litteken zichtbaar minder diep is. Echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels / littekens een kuur van 5 tot 6 behandelingen. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Thuis dient u de behandeling voort te zetten met de Bio Face Setting-set voor een optimaal resultaat.

Het losmaken
Bij Bio Face Setting wordt er door middel van een milde naaldtechniek ruimte gemaakt tussen de huidlagen in de rimpels/littekens. Met speciale technieken wordt de rimpel/litteken als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel/litteken gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Deze vormen als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel (of litteken) een fijn rood streepje is. Dit verdwijnt volledig binnen enkele dagen. Dit rode streepje mag direct na de behandeling gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.  Er kan van te voren (thuis door uzelf, een uur van tevoren) plaatselijk een speciale crème (Emla-crème, die u bij de apotheek op doktersrecept kunt halen) worden aangebracht die de huid minder gevoelig maakt.

Na de behandeling
Pas op met de zon: Ga niet onder de zonnebank en gebruik buiten een sunblock.
Gebruik in de ochtend na de reiniging de Neoderma Blue Blood gel (=celvernieuwend), daarna de aanbevolen serum en een dag- of 24 uurs-crème en als laatste een (getinte) suncream (SPF30). Voor het slapen: uw huid goed reinigen, Neoderma Blue Blood gel daarna de serum en evt. als laatste een nacht- of 24 uurs-crème.

Toepasbaarheid
Met deze rimpel/littekenmethode kunnen alle rimpels en kleine littekens in het gezicht worden behandeld. De methode is effectief bij rimpels op het voorhoofd, ronde de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Veiligheid
Deze rimpel-/ littekenmethode werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of litteken op met lichaamseigen collageen. Deze rimpel/ littekenmethode is dus een volledig biologische methode, waarbij geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt. De methode is volledig veilig.

online reserveren-button 150x86

Bio Face Setting

 

 

 

Geef een reactie