Medische Camouflage

online reserveren-button 150x86Om psychologische en esthetische redenen wordt medische camouflage aanbevolen bij huidverkleuringen en huidoneffenheden. Denk hierbij aan huidoneffenheden, huidverkleuringen,  littekens, pigmentafwijking (bijvoorbeeld vitiligo of hyperpigmentatie), bloedvatafwijking, wijnvlekken, spataderen, etc. Medische camouflage heeft tot doel het tijdelijk minder zichtbaar maken van huidverkleuringen en huidoneffenheden. Deze therapievorm wordt meestal ingezet als de aandoening voorkomt op delen van het lichaam die niet te “bedekken” zijn (gezicht, hals, handen, enz.). Ook voor makkelijk thuisgebruik: BodyCover, o.a. voor mooie gladde en egale benen of armen.

Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft. De camouflage blijft de gehele dag zitten en is waterproof. Je kunt er zelfs mee zwemmen. Er is dan ook een speciale reiniging nodig om de camouflage te verwijderen. De specialist voert de camouflage uit, controleert het resultaat en leert de cliënt het zelf aanbrengen van de medische camouflage.

Wij, schoonheidssalon in Etten-Leur, staan geregistreerd met deze specialisatie bij de Anbos en Vektis. Daardoor wordt de behandeling meestal door de zorgverzekering vergoedt. Informeer bij uw verzekeraar.

Camouflage_moedervlek_-_stap_4_kleurselectie[1]

 

 

 

 

1_Camouflage_moedervlek_-_Voor[1]

Camouflage pigmentvlek vóór

Camouflage_moedervlek_-_Na[1]

Camouflage pigmentvlek na

 

 

 

 

 

 

4_Camouflage_-_Selectie_juiste_kleur[1]

Camouflage spataderen vóór (kleurbepaling)

6_Camouflage_-__techniek_aanbrengen[1]

Camouflage spataderen tijdens/na dekkend opbrengen.

 

 

 

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) camouflage therapie in onze schoonheidssalon in Etten-Leur

Geef een reactie