Gelaatsmassage

Ontspanningsmassage
Deze gelaatsmassage heeft een kalmerend effect op de zenuwuiteinden en daardoor ontspannen de spieren zich. Het werkt ook in op de bloedsomloop, je krijgt hierdoor een betere doorbloeding. Je huid wordt goed doorbloed zodat afvalstoffen sneller verdwijnen en voedingsstoffen komen sneller op de juiste plaatsen. Ook zal je een totaal ontspanningseffect bij jezelf merken.


Huidverbeterende Massage  (Combinatie bindweefsel-/ pincements-massage)
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een beter en jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.
Bindweefsel kan plaatselijk verstopt raken, zodat de toevoer van zuurstof en voedingstoffen door bloed en lymfe wordt verstoord en de huid uiteindelijk slap en flets wordt en mee-eters en gerstekorrels gaat vertonen. Deze massage bevordert de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid, wat resulteert in een gladde, strakke en toch veerkrachtige huid. Bovendien zal door de gelaatsmassage de spanning van de gelaatspieren afnemen, een hoofdoorzaak van rimpels.   Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. Ook zeer geschikt voor behandeling van huidverklevingen en littekens.
bindweefselmassage gelaat

Indicatie:
-Anti aging
-Littekenbehandeling
-In conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift
-Slecht doorbloedde huid
-Algehele huidverbetering

Met pincementsmassage techniek streven we ernaar de huid zo goed mogelijk te stimuleren, zodat de huid-functies zoveel mogelijk worden geoptimaliseerd. Deze massage wordt toegepast op alle afwijkingen in het huidweefsel. De pincementsmassage is erop gebaseerd dat weefsel wordt opgepakt, uitgedrukt en weer losgelaten, in een snel tempo en met korte stevige grepen die verschillend van intensiteit en diepte zijn. Het bevordert de algehele circulatie in het gezicht en in het hoofd, alsmede de hoofdholten. De behandelde huid komt tot rust en de massage zorgt voor een betere balans van de huid. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Pincementmassage__4_[1]

.

Indicatie:Pincements
*Couperose huid
*Kleine littekentjes
*Nerveuze huid
*Acne
*Esthetische operaties
*Verouderde huid / rimpeltjes

Shiatsu- / Drukpuntmassage
Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd.
Door ons gelaat en lichaam lopen bepaalde kanalen en meridianen met specifieke punten. Shiatsu gelaatsmassage behandeld specifiek bepaalde punten met een fysieke of mentale functie. Energie circuleert door het lichaam maar kan zich gaan ophopen of vast komen te zitten, door de shiatsu massage kan deze energie weer vrijkomen.

De levensenergie kan worden verstoord door bijvoorbeeld:
– verkeerde leefgewoonten

– slechte voeding
– gebrek aan lichaamsbeweging of juist eenzijdig gebruik van het lichaam
– emotionele of lichamelijke inspanningen

Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord kan dit leiden tot huidproblemen. De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. Shiatsu gaat ervan uit dat het gezicht de spiegel is van alle lichaamsfuncties. Zo kan er een relatie gelegd worden tussen steeds weer terugkerende huidproblemen op dezelfde plaats (de huidconditie) en een orgaan (de bron waar energieverstoringen ontstaan). De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.gelaatsmassage [1]

Indicatie:
*Hoofdpijn / migraine
*Stress / spanning
*Hormoonverstoringen


Shiatsu-facelift massage

Rimpels die het gevolg zijn van een ongelijke spanningsverdeling in het gezicht kunnen door massages belangrijk worden beïnvloed. Door Shiatsu-techniek toe te passen versterkt de huidconditie om verdere verslapping tegen te gaan, de celdeling wordt geactiveerd, de spiertonus beïnvloed en de bloedcirculatie verbeterd. Hierdoor worden rimpels verzacht en vervaagt.

Indicatie:
*Verslapte huid, veeleisende/rijpere huid
*Vermoeide huid
*Bij vroeg- tijdige veroudering
*Preventief vanaf 25 jaar
*Als voor- of nabehandeling van een facelift en/of ooglifting-operatie.

Manuele Lymfedrainage
Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen.
Mensen die bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of cosmetische chirurgie in het gezicht hebben ondergaan, krijgen dergelijke vochtophopingen. Op de plekken die operatief behandeld zijn is de huid en het daaronder liggende weefsel beschadigd. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de verstopte lymfevaten. Ook worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Het ontsiert niet alleen maar voelt ook vervelend aan. Je kunt dit overtollig oedeem laten doen afnemen door toepassing van manuele lymfedrainage, een behandeling die je bij de gespecialiseerde schoonheidsspecialist kunt laten uitvoeren. Manuele lymfedrainage kan worden gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Het genezingsproces wordt positief beïnvloed indien deze gepaard gaan met een aantal lymfedrainagebehandelingen. Daarom verwijzen plastische en cosmetische chirurgen hun cliënten door naar de geregistreerde schoonheidsspecialist.  Manuele Lymfedrainage is dus een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. In de salon kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven en is ook uitermate geschikt bij acne, stress en vochtophopingen onder de ogen en in het gelaat.

Deze behandelingen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze in een kuurverband wordt toegepast.

Indicatie:
*Voor en na cosmetische ingrepen
*Afvoeren van vervuilde lymfe, bv bij chronische ontstekingen en infecties
*Ontspanning
*Pijnvermindering bij zenuwpijn, hoofdpijn en migraine
*Tegen stress
*Bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem en allergieën
*Bevordering van wondgenezing


Matrigelmassage

Dit is een gelaatsmassage waarbij ontspannings- en drukpuntmassage worden gecombineerd samen met Matrigel.
Matrigel is een plantaardige vlies met als belangrijkste bestanddeel zeewier. Het reduceert roodheid van de huid en werkt vernieuwend. Het kalmeert de gespannen huid en reguleert de vochtbalans. Het vernieuwt het natuurlijke beschermingsfilmpje en verbetert de elasticiteit van de huid. Matrigel wordt door elk huidtype goed verdragen, daar het plantaardig is en geen geurstoffen bevat. De huid wordt geregenereerd, geactiveerd en gehydrateerd, waardoor deze weer zacht en soepel wordt.

Indicatie:
*Vochtarme huid
*Slecht doorbloedde huid
*Gevoelige huid
*Vette/onzuivere huid


Penseelmassage

Penseelmassage is een ontspannende gelaatsmassage die wordt uitgevoerd op  bijzondere muziek met twee penselen. Door middel van langzame, vloeiende  penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een  ontspannend effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de  zenuwuiteinden in de huid. Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook  de dieper gelegen gezichtspieren. Penseelmassage wordt uitgevoerd tijdens  diverse gezichtsbehandelingen, maar je kunt dit er ook extra bijboeken. Er worden geen huidverschuivingen gemaakt,  daarom is penseelmassage met name geschikt voor de verouderde huid, de  (over)vette huid en de mannenhuid. De aanraking van de penselen op de keratine  van de opperhuid bevrijdt deze bovendien van statische elektriciteit.

Penseel massage is een heel bijzondere ervaring!

Hot-Cold massage
Deze massage geeft een extra dimensie aan een gelaatsbehandeling.
De hot-cold massage kan zowel d.m.v. warme en koude massagekop als door de golden spoons uitgevoerd worden. Het werkt cel-aktiverend en verhoogt de weerstand van uw huid. De verzorgende eigenschappen van de werkstoffen die hierbij gebruikt worden, worden door koude- en warmteprikkeling (dus ook een betere huiddoorbloeding) op natuurlijke wijze versterkt. Elke behandeling begint met de koude massage. Deze vitaliseert de huid. Hierna wordt een werkstof aangebracht (aangepast aan huidtype), waarna er wordt gemasseerd met de warme spoons/kop. Deze zorgt dat de poriën geopend worden, de doorbloeding gestimuleerd en daardoor worden werkstoffen beter en dieper door de huid opgenomen. Er wordt afgesloten met de koude massage om de poriën te sluiten en de huid te verfrissen.

 

online reserveren-button 150x86

Golden Spoon (hot-cold massage)

Golden Spoon (hot-cold massage)

 

.

 

Bij een massagekuur van 3x (binnen 2 weken), krijgt u 10% korting op de prijs bij betaling ineens.
Bij een massagekuur van 10x (binnen 5 weken), krijgt u 15% korting op de prijs bij betaling ineens.

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie