Huidproblemen? Wij helpen u!

Velen van ons krijgen zo nu en dan te maken met huidproblemen. Dit kan erg hinderlijk zijn en zelfs je sociale leven beïnvloeden. Hoe krijg je op een natuurlijke manier je stralende huid weer terug? Pigmentprobleem, fibromen, verwijde haarvaatjes, ouderdomswratjes, overbeharing, rimpels, huidverslapping, acne, littekens, rosacea, couperose, gevoelige huid, ontstekingen, droge huid, vette huid, veel onzuiverheden, schilfering gerstekorrels (milia), eczeem, psoriasis, oedeem, dit zijn allemaal huidproblemen die kunnen voorkomen. Ook bij voeten of handen kunnen zich problemen voordoen aan de nagels en huid zoals likdoorns, wratten, wondjes, psoriasis, eczeem, schimmel, klachten bij diabetische– of reumatischevoet, yellow nail syndroom, etc.

Op weg naar een betere huid.
We beginnen met een persoonlijk intake-gesprek waarin u uw klachten, huidprobleem en verwachtingen naar voren brengt.  Als u ook gegevens van uw arts heeft meegekregen vormt dit samen de basis voor het onderzoek door onze huidspecialist. Daarna gaan we voor het gezicht een huidscan maken met onze huidmeetapparatuur. Voor de voeten wordt u geholpen door onze gespecialiseerde pedicure en kunnen we ook diverse metingen doen.

 

Behandelplan.
De huidspecialist maakt in overleg met u een behandelplan en deze wordt in een Beautyplan-boekje gezet die u nadien ook meekrijgt naar huis. Hierin staat ook verzorging en leefstijl -advies voor thuis in.

Behandeling.
Na het vaststellen van het behandelplan volgen de behandelingen. We beschikken over diverse technieken en vaardigheden, waaronder:huidproblemen
~ontharen                          ~acnebehandeling
~medische camouflage    ~lymfedrainage (gelaat)
~littekenbehandeling         ~pigmentbehandeling
~microdermabrasie           ~mesotherapie
~diabetische voet             ~reumatische voet
~algen-peeling                 ~coagulatie van huidoneffenheden

Aanvullende adviezen.
Onze huidspecialist of gespecialiseerde pedicure geeft tijdens en na de behandelingen advies voor ondersteuning van de behandeling en/of ter voorkoming dat de klacht of huidprobleem terug komt of erger wordt. Evt. kan er ook doorverwezen worden naar andere disciplines (huisarts, dermatoloog, huidtherapeut, podoloog, etc.).

Evaluatie:
Tijdens, voor en na de behandelingen wordt er samen bekeken naar de resultaten om het effect van de behandelingen te beoordelen. Voor een succesvol resultaat moeten we het immers samen doen.

 

 

 

Geef een reactie