Mesotherapie -no-needle

Bij mesotherapie-no-needle / mesoporatie werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand (Elektroporatie). Kortstondige impulsen openen de  huidbarrière, celafvalstoffen worden in beweging gebracht zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt  en maken fijne transportkanaaltjes vrij tot in de diepere huidlagen. Daardoor kunnen grote hoeveelheden actieve werkstoffen (plantenextracten, enzymen, en vitaminen) tot in de diepste huidlagen en binnen de cellen binnendringen, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden. Het grote voordeel hiervan is dat er geen risico’s zijn op nevenwerkingen of ongemakken. De behandeling is aangenaam, relaxerend en volledig pijnloos (er is een lichte tinteling voelbaar).

Deze behandeling kan toegepast worden voor anti-cellulitis en afslanken (lichaam), tegen striae, voor huidversteviging (ook de zgn.hamsterwangen of dubbele kin), talgreducerend (tegen vette huid) en/of bevochtigend (tegen droge/vochtarme huid) en anti-aging (mesolift/ tegen huidveroudering).

De basisstof is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd (lichaamseigen) hyaluronzuur. Daaraan wordt evt. een cocktail van essentiële vitaminen en kostbare en actieve werkstoffen toegevoegd. Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt.  Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid. Na een behandeling met mesotherapie verfijnen de poriën, de gladheid van de huid neemt met 50% toe, men ervaart een strakker gevoel van de huid, een gladder oppervlak en meer volume. Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt mesotherapie opmerkelijk goed te werken. Het werkt activerend voor de cellen, versterkend voor de collageenvezels en activerend voor de spieren. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren en mesotherapie is een preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Inmiddels is bewezen dat mesotherapie nog mooiere resultaten oplevert bij een gecombineerde behandeling met microdermabrasie.

Het gebruik van een sunblock na de behandeling wordt zeker aangeraden. Thuis doorzetten met de geadviseerde producten is zeker voor deze behandeling zeer van belang voor een beter en langdurig resultaat.


Mesotherapie gelaat

Toepassingen:
* Rimpels / verouderde huid
* Verslapte huid op het gelaat en/of lichaam
* Pigmentatie (hyper-, zonne-, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker)
* Couperose en teleangiëctasiën (gesprongen adertjes op het gezicht)
* Acne
* Vette huid
* Droge huid
* Striae en littekenvorming

Niet toe te passen bij:
Pacemaker, Lcd, metalen prothesen, zwangerschap, geïnfecteerde huid, huidziekte, open wonden, huidkanker.

De behandelingen met Mesotherapie-no-needle:

Mesotherapie Basic treatment:    ( 30 – 45 min.)
huidanalyse, oppervlakte reiniging,  ultrasonic skinpeeler, crème-masker (aangepast aan huidtype), werkstof toedienen (hyaluronzuur en evt. ampul aan de huid aangepast), mesotherapie-no-needle lotion, serum, crème (aangepast aan huidtype), oogcrème, SPF-crème (zonnebescherming (overdag))

Skin Rejuvenation treatment:  (45  -60 min.) 
huidanalyse, oppervlakte reiniging,  microdermabrasie,  collageenvliesmasker incl. ultrasound-bewerking, decolleté/hoofdhuid/oor-massage (aromatherapie),  werkstof toedienen (hyaluronzuur en evt. ampul aan de huid aangepast), mesotherapie-no-needle, collagen-serum, crème (aangepast aan huidtype), oogcrème, SPF-crème (zonnebescherming (overdag))

 

Mesotherapie-no-needle in combinatie met andere behandelingen:
Mesotherapie kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen. De mesotherapie wordt dan toegepast vóór het masker en is inclusief de werkstoffen/ampul en ultrasound massage.

Kuur:
4 behandelingen:  3 weken iedere week 1 behandeling.

4e behandeling 10 dagen na de 3e behandeling = gratis                                       online reserveren-button 150x86

Mesotherapie no needle

Geef een reactie