Bio Face Setting & MicroNeedling

Bio Face Setting en MicroNeedling zijn biologische huidverbeterende methodes voor rimpel- en littekencorrectie en anti-aging. Rimpels en littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. Deze methode voor rimpel- / littekencorrectie is gebaseerd op het regeneratie- vermogen van de huid, de huid wordt aangespoord tot het ontwikkelen van collageen en elastische vezels. Dit leidt tot een verhoogd waterbindingsvermogen van de grondstof-substantie waardoor de rimpel / litteken opgevuld wordt. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf weer de rimpel of het litteken op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels / littekens worden zichtbaar minder.

De voordelen van Bio Face Setting rimpel/littekencorrectie:
– geen inspuiting of operatie;
– geen lichaamsvreemde stoffen;
– snel zichtbaar resultaat;
– u hoeft geen vrij te nemen;

– u blijft ’toonbaar’;
– betaalbare rimpelcorrectie.

De BBio Face Settingio Face Setting behandeling in het kort
De behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur varieert in tijdsduur van 15 tot 30 minuten afhankelijk van de hoeveelheid rimpels/littekens. Na de behandeling wordt uw huid behandeld met een Oxygen gel, een anti-rimpel serum en een SPF-crème ter bescherming van de huid. De behan
deling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat en ziet u dat de rimpel of het litteken zichtbaar minder diep is. Echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels / littekens een kuur van 5  behandelingen. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Thuis dient u de behandeling voort te zetten met de Bio Face Setting-set voor een optimaal resultaat.

Het losmaken
Bij Bio Face Setting wordt er door middel van een milde naaldtechniek ruimte gemaakt tussen de huidlagen in de rimpels/littekens. Met speciale technieken wordt de rimpel/litteken als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel/litteken gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Deze vormen als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel (of litteken) een fijn rood streepje is. Dit verdwijnt volledig binnen enkele dagen. Dit rode streepje mag direct na de behandeling gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.  Er kan van te voren (thuis door uzelf, een uur van tevoren) plaatselijk een speciale crème (Emla-crème, die u bij de apotheek op doktersrecept kunt halen) worden aangebracht die de huid minder gevoelig maakt.

Na de behandeling
Pas op met de zon: Ga niet onder de zonnebank en gebruik buiten een sunblock.
Gebruik in de ochtend na de reiniging de Oxygen gel (=celvernieuwend), daarna de aanbevolen serum en een dag- of 24 uurs-crème en als laatste een (BB) beschermingscrème (SPF30/50). Voor het slapen: uw huid goed reinigen, Oxygen gel daarna de serum en evt. als laatste een nacht- of 24 uurs-crème.

Toepasbaarheid
Met deze rimpel/littekenmethode kunnen alle rimpels en kleine littekens in het gezicht worden behandeld. De anti aging methode is effectief bij rimpels op het voorhoofd, ronde de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Veiligheid
Deze rimpel-/ littekenmethode werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of litteken op met lichaamseigen collageen. Deze rimpel/ littekenmethode is dus een volledig biologische anti aging methode, waarbij geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt. De methode is volledig veilig.

Microneedling behandeling
Een unieke en efficiënte anti-aging behandeling op basis van een huidverbeteringstechniek. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om je huidcellen een oppepper te geven en is geschikt om het hele gezicht, hals, decolleté en handen hiermee te behandelen. Met behulp van veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de opperhuid gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldige uitgebalanceerde hoogactieve werkstof-samenstelling naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De werkstoffen worden op deze manier precies op de plekken gebracht, waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben.
Resultaat: Rimpeltjes en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door het hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Ook om pigmentvlekken tegen te gaan en de huid te versterken bij acne en rosacea.

Kuur: 3 tot 5 x om de 2 a 3 weken, daarna onderhoud 3 tot 4 x per jaar.
Contra-indicatie: neurodermatitis, eczeem, acne, psoriasis in het te behandelen gebied, immuunziekte en een hypergevoelige huid.

online reserveren-button 150x86

Bio Face Setting

 

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie