Peeling / scrub

Body Scrub – Lichaamspeeling

Verfrissende en verzachtende lichaamspeeling  ter verwijdering van oppervlakkige, afgestorven huidcellen, ter behandeling van plaatselijk verhoorning, ter speciale behandeling met reinigende werking bij een vette onzuivere huid en het stimuleert de doorbloeding . Uw huid voelt daarna weer glad en zijdezacht aan. Uw huid gaat daarna weer stralen! 

Indicaties:
*Als voorbereiding op de lichaamsverzorging – werkstoffen worden beter
opgenomen
*Voor het zonnebaden – bevordert een gelijkmatige bruining
*Voor het aanbrengen van zelfbruinende crème – de huid wordt egaler bruin
*Na een zonvakantie om verdikkingen van de huid als gevolg van zonlicht ongedaan te maken.online reserveren-button 150x86
*Om lokale overmatige celvorming op de hielen, handen, ellebogen etc. te verwijderen.
*Bij behandeling van een vette, onzuivere huid – voorkomt verstoppingen.
*Bij droge, vale huid voor een fris uitziende huid.

Tip:
Combineer de peeling/scrub met een lichaamspakking voor een nog beter en ontspannen resultaat.

 

Wellness-Sensoo:

Dit is een combinatie van een lichaams-zoutscrub met een kaarsmassage. Hierdoor wordt je huid ontdaan van dode huidcellen en kan daardoor beter werkstoffen opnemen maar ook je huid verzorgt door de olieën in de massage-olie uit de massagekaars. Een kaarsmassage is een bijzondere massage die de zintuigen doet prikkelen. Dankzij de innovatieve technologie waarmee deze kaarsen zijn gemaakt heeft de brandende kaars een tempratuur van 3 graden Celsius boven lichaamstemperatuur. Door het ‘kaarsje’ te laten branden verandert deze langzaam in een warme geurige en hydraterende massage- olie, die direct op de huid kan worden aangebracht. Dankzij het lage smeltpunt is de olie perfect van temperatuur en blijft deze vloeibaar op het warme lichaam. Pure verwennerij voor je lichaam en een streling voor je zintuigen.
Je krijgt dan eerst een zoutscrub en daarna een kaarsmassage. Het is op basis van aromatherapie daardoor heb je de keuze voor een opwekkende combinatie of juist een ontspannende combinatie.
Er kan worden gewerkt met de volgende zoutscrub: opwekkend of ontspannend en u heeft de keuze uit rug, schouder en nek-zone (30 min.) of het gehele lichaam (75 min.).
kaarsmassage en zoutscrub

 

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie