Permanent Make Up by Saskia

Mijn naam is Saskia en ik heb me gespecialiseerd in het zetten van semi- permanente make up. Ik gebruik hiervoor de Powder Brows en Full Lips techniek en ik pas deze toe in de schoonheidssalon in Etten-Leur.
Bij de Powder Brows krijgen de wenkbrauwen een mooie vorm en worden ze met de juiste kleur ingekleurd waardoor je wenkbrauwen van nature voller en mooier van kleur zijn.
Bij de Full Lips techniek worden de lippen volledig gepigmenteerd  waardoor je altijd mooie gekleurde lippen hebt en de lippen optisch wat voller  lijken en de lijnen strakker.

De pigmenten worden in de bovenste huidlaag aangebracht met een steriele naald waardoor je in de ochtend niet meer je wenkbrauwen hoeft te tekenen of lippenstift hoeft aan te brengen. Semi- permanente make-up blijft , afhankelijk van je huidtype, 1 tot 3 jaar zitten. Hierna kun je langskomen voor een opfrisbeurt, de touch-up. Tijdens de bepaling van de pigmentkleur wordt er rekening gehouden met jouw wensen en er wordt gelet op leeftijd, huidtype, lichte/ warme ondertoon en haar- en huidskleur. De pigmenten van Swiss Color die ik gebruik zijn, in tegenstelling tot sommige andere merken vrij van ijzeroxides.

Het grootste deel van de klanten ervaart de behandeling als niet pijnlijk maar er kan eventueel een verdovende crème worden aangebracht, deze kunt u vooraf de behandeling zelf bij de huisarts aanvragen.

Indien u aan 1 of meerdere van de aandoeningen lijdt kan ik de behandeling niet uit voeren:
    * Diabetes
    * Hemofilie
    * Chronische huidziekte
    * Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
    * Immuunstoornis
    * Hart- en vaatafwijkingen
    * Zwangerschap
    * Huidkanker/ tumor in het te behandelen gebied.

Voor meer informatie of vragen over de permanent make up kunt u bellen naar 06-33039124. Afspraak maken kan ook via dit telefoonnummer of bellen/whatsappen via Beauty Studio Elegance: 076-5035087 of via online reservering.

Permanent Make Up Powder Brows

Permanent Make Up Powder Brows

Permanent Make Up Powder Brows

Permanent Make Up Powder Brows

Permanent Make Up Full Lips

Permanent Make Up Full Lips

Permanent Make up: Powder Brows

Permanent Make up: Powder Brows

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een permanente make up behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.