Permanente make-up

Permanente make-upU kun bij ons terecht voor permanente make-up van de wenkbrauwen (schaduwtechniek of hairstrokes), eyeliners onder en/of boven of lipliner.

 

Wat is permanente make-up precies?       

Permanente Make-up (PMU) is een behandeling die vakkundig in de huid wordt gepigmenteerd en tot op zekere hoogte te vergelijken met een tatoeage, alleen bij P.M.U. wordt de pigment minder diep in de huid aangebracht .Deze behandeling wordt in overleg in 2 fasen aangebracht, zodat je een perfect eindresultaat krijgt. Want alleen kwaliteit geldt! Voor het zetten van de Permanente Make -Up kijken we samen met u d.m.v. een gesprek en diverse metingen welke kleur pigmentatie en vorm of dikte het beste bij u past.

De toepassing zal gemiddeld 3 tot 5 jaar blijven zitten, maar in de loop van de tijd gaan vervagen of zelfs verdwijnen. Veel zonlicht en zonnebank bijv. zullen dit proces versnellen.Ook hangt het af van het huidtype en welke kleur pigment er gebruikt is . Tussentijdse  correcties en/of bijwerken  behoren echter tot de mogelijkheden.

Foto-galerij: Klik HIER

Wenkbrauwen
Helaas hebben niet alle mensen van nature mooie wenkbrauwen of hebben ze vroeger te veel geëpileerd. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht en tonen je emoties. Met permanente make –up kunnen wij mooie wenkbrauwen creëren die gewenst zijn.
Ook voor mensen die tegen een chemo-kuur aanzitten en hierdoor haarverlies gaan krijgen, kunnen preventief wenkbrauwen laten aanbrengen met PMU. Dit dient echter wel vóórdat de chemokuur begint en niet tijdens de kuur.

Wenkbrauwen kunnen d.m.v. verschillende technieken gezet worden. Bv door hairstrokes (haartjestechniek), schaduwtechniek of 3D-techniek (is een combinatie van schaduw– en hairstrokes techniek). Het resultaat hangt af van de techniek. Deze keuze wordt gemaakt door kijken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past. De techniekkeuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt. De eigen wenkbrauwen hoeven niet afgeschoren te worden, liever niet zelfs voor een natuurlijk effect.

Hairstrokes: Hiermee worden haartjes getekend met de PMU in een mooie wenkbrauw-vorm voor een natuurlijke look.

Schaduwtechniek: Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen ook hierdoor worden gecamoufleerd.

3D-hairstrokes-techniek: Dit is een nieuwe manier van permanente make-up en maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Eerst brengen we een schaduwlijn aan en daarna geven we de wenkbrauw, haartje voor haartje, de perfecte vorm. Door met het hele fijne steriele naaldje verschillende kleuren aan te brengen. Ontstaat er diepte in de wenkbrauw.

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Dit let heel nauw omdat dit de uitstraling van uw gezicht bepaald. Ook wordt er gekeken naar de kleur en intensiteit.

De hairstrokes-techniek is minder duurzaam en zullen sneller lichter worden dan met de schaduwtechniek. Na gemiddeld één tot twee jaar raden wij een  touch-up aan.

Permanente make-up hairstrokesPermanente make-up hairstrokesPermanente make-up

Eyeliners
Met een permanente make-up eyeliner heb je altijd sprekende ogen. Het biedt tijdwinst ‘s ochtends voor de spiegel en bovendien nooit meer last van uitgelopen make up. Het zit altijd perfect!

De eyeliners kunnen variëren van een heel fijn lijntje tussen de wimperaanzet tot een brede of dubbele eyeliner of juist een zacht geschaduwd lijntje. Alleen aan de boven of onderkant van de ogen of aan beide kanten. Het is allemaal mogelijk. De eyeliner hoeft niet altijd zwart te zijn, er kan ook gekozen worden voor een zachtere of warmere kleur.

Permanente make-up

Eyeliners vlak na de behandeling

Eyeliners vlak na de behandeling

 

Eyeliners, 2 weken na behandeling.

Eyeliners, 2 weken na behandeling.

 

 

 

 

 

 

Lippen
Een permanente make-up lipliner kan je mond weer voller laten lijken, geeft een strakkere lipcontour en is een mooie basis make-up die je zelf kan uitbreiden. Je kan kiezen voor ‘n natuurlijke look door een kleur te kiezen die gelijk is aan de eigen lipkleur, maar je kan ook een (zachte) contrasterende lipkleur kiezen waardoor de lippen een strakkere lipcontour krijgen en een perfecte basis voor de lippenstift.

lipliner voor en na behandeling

lipliner
voor en na behandeling

 

 

Foto-galerij: Klik HIER


Laat geen Permanente Make Up aanbrengen: 

-op huidgebied waar laatste jaar bestraalt of geopereerd is.
-op een geïrriteerde huid, zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen.
-als je onder invloed bent van alcohol of drugs
-als je zwanger bent
-als je allergie hebt voor pigmentstoffen of andere PMU-materialen.
-bij aandoeningen zoals diabetes, hemofilie, chronische huidziekte, immuunstoornis, hart-en vaatafwijkingen gelden bepaalde voorwaarden. Bespreek dit met je behandelaar en/of vraag toestemming aan je huisarts.
-onder de 18 jaar, alleen met toestemming en aanwezigheid van ouder/verzorger (legitimatie!)

Welke voorzorg- en nazorg-maatregelingen moet je zelf nemen:
*Voor de behandeling:
-Geen zonnebankbezoek of de huid veel blootstellen aan de natuurlijke zon kort voor de behandeling. Plan de afspraak ook niet vlak voor een vakantie.
-Tot 24 uur van tevoren geen alcohol drinken, drugs gebruiken of bloedverdunnende middelen innemen zoals aspirine. Paracetamol mag wel worden ingenomen voor de behandeling.
-Voor de behandeling kunt u Emla-zalf gebruiken als verdoving. Dit kan alleen maar via uw eigen huisarts van te voren gehaald te worden en dit volgens gebruiksaanwijzing op te brengen. U kunt hierover ook bij ons over raadplegen.
-Voor behandeling van de lippen dient u een week voor de behandeling de lippen dagelijks in te smeren met zovirax. Dit om een evt. koortslip zoveel mogelijk te voorkomen.
*Na de behandeling: (Tot een week na de behandeling)
-De behandelde huid zo min mgl. aanraken en zeker niet er aan krabben/pulken.
-Dep de PMU na het wassen met een schone handdoek droog (niet wrijven!)
-Niet in de sauna, zwembad, bubbelbad, stoombad en/of zonnebank.
-Smeer de behandelde huid in met een zalf die je van de behandelaar hebt meegekregen of die zij je aanraadt.

De behandelde huid blijft ook na genezing gevoelig voor zonlicht (kleur loopt dan sneller terug). Smeer je PMU daarom ook altijd in met zonnebeschermingscrème.

Wij zijn GGD erkend en goedgekeurd!

Geef een reactie