Skinsys Huidscan

online reserveren-button 150x86Beauty Studio Elegance heeft SkinSys, een computergestuurde professionele huidscan.
Dit werkt met een huidcamera en diverse andere huid-meetinstrumenten, voor een onderbouwde en diepgaande huidanalyse.

Met de huidcamera, diverse filters en andere meetinstrumenten wordt een nauwkeurige en uitgebreide analyse gemaakt van talg, vocht, keratine, relief (incl. rimpels en verslappingen), huidstructuur, pigmentatie, roodheid en poriegrootte. De resultaten worden als een overzichtelijke analyse uitgeprint voor u, met vermelding van aanbevolen behandelingen en producten. Alle huidfoto’s en huidmetingen worden opgeslagen, zodat ze in een later stadium vergeleken kunnen worden met nieuwe analyses. U kunt dan zien of u op de goede weg bent met uw huidverzorging cq. huidverbetering.

U krijgt het resultaat van uw behandelingen en thuisverzorging nu ook echt te zien!

Voor vaste klanten die al regelmatig komen voor een gelaatsbehandeling (tenminste 1 jaar, minimaal 1 x per 2 maanden), bieden wij deze uitgebreide huidscan eenmalig GRATIS aan. Maak hiervoor een afspraak!

skinsys huidanalyse

Basic & Scan gelaatsbehandeling
inclusief intake, huidanalyse, uitgebreide huidscan (met SkinSys) en BeautyPlan

De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen.
Omdat elke huid zijn specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse en huidscan uitgevoerd. Tenslotte is zij deskundig op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Zij is in staat om de conditie van uw huid te beoordelen en een gericht advies te geven. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en daarbij behorende producten, die bij uw huidtype passen, bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert: Uw huidspecialist.

-uitgebreide intake, huidanalyse & huidscan met SkinSys computeranalyse
-algemene oppervlakte reiniging
-peeling
-dieptereiniging (verwijderen van diepere huidonzuiverheden)
-gelaatsmassage
-masker
-lotion
-24uurs crème
-bespreking BeautyPlan (advies voor uw huidverzorging / huidverbetering) onder genot van een kopje koffie of thee & u krijgt een proefsetje met producten voor thuisgebruik mee.

SkinSys huidscan

Geef een reactie