Ultrasound

"<yoastmark

Ultrasound-techniek is een behandeling waarbij hoogwaardige werkstoffen met behulp van ultra geluidsgolven diep in de huid doordringt. Het versterkt het weefsel en ontdoet zich van verontreinigende stoffen en geeft verbetering van roodheid, couperose en zwelling. Het effect van de ultrasound-massage zorgt ervoor dat de huid steviger wordt, het versnelt genezingsprocessen, het verhoogd de opname van werkstoffen en gaat rimpelvorming tegen. De huidfuncties zoals de doorbloeding, lymfedoorstroming en de stevigheid van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Deze techniek stuurt d.m.v. snelle geluidsgolven, die trillingen veroorzaken tussen de huidcellen, warmte in de huid. Daardoor wordt de stofwisseling en doorbloeding gestimuleerd. Zo kunnen werkstoffen uit serums en ampullen dieper in de onderste huidlaag worden gebracht.  Hierdoor kunnen diverse huidproblemen aangepakt worden en daardoor de huid verbeterd.

De ultrasoon skinpeeler laat de bovenste dode huidlaagje loskomen door de ultra-geluidsgolven. Hierdoor stimuleert de peeler de heropbouw van het huidweefsel waardoor de huid er weer fris, gezond en levendig er uit ziet.

De ultrasound behandeling heeft een kalmerende werking op de huid en is pijnloos. Het is geschikt voor elk huidtype.  Deze techniek kan toegepast worden in gelaatsbehandelingen alsook in lichaamsbehandelingen om werkstoffen dieper in de huid te laten dringen en het effect te optimaliseren.

Ultrasound wordt voor het gelaat toegepast tijdens anti-aging, microdermabrasie en mesotherapie-no-needle behandelingen. Ook in onze afslankbehandelingen passen wij deze techniek toe.online reserveren-button 150x86

 

ultrasoon skinpeeler 1

Ultrasoon skinpeeler.

 

ultrasound massage

Ultrasound massage

 

 

 

 

Geef een reactie