Voordeelabonnement

Wilt u het hele jaar door een goed verzorgde huid of juist uw huid verbeteren?
Wilt u geen onverwachte uitgaven voor uw huid?
Wilt u een vaste korting voor uw behandelingen en thuisprodukten?
Wilt u een gratis thuisverzorgingsproduct ontvangen?
Wilt u elk jaar een gratis huidscan en zien hoe goed uw huid verbeterd cq. onderhouden wordt?
Wilt u nog meer voordeel?

Neem dan een voordeelabonnement. Voor een vast bedrag per maand bent u gegarandeerd voor uw behandelingen in de salon en uw thuisproducten.

De professional bekijkt samen met u, d.m.v. intake, huidanalyse en huidscan wat voor soort behandeling het beste is voor de huid en wat u wilt. Ook de behandelfrequentie en thuisverzorgingsproducten worden besproken  en in een jaarplan gezet. Natuurlijk bepreken we ook wat u wilt uitgeven voor dit huid-jaarplan. Na akkoord gaan we het hele jaar vanuit dit plan werken. Zonodig kan dit altijd nog aangepast worden gedurende het jaar.
Om de kosten beter te verdelen, wordt het jaarbedrag verdeeld in 12 maandelijkse termijnen ( 1e maand = aanbetaling, daarna 11 maanden gelijke termijnen via automatisch incasso).
Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd (dus u zit er niet jaren aan vast), maar na het jaar gaan we met u weer aan tafel om uw  huid wederom te scannen en te bespreken wat het beste is voor uw huid. Of we op de goede weg zitten of dat we wat aan moeten passen in het behandel/verzorgings-traject en natuurlijk wat uw wensen zijn. Daarna komt er een nieuw huidplan-voorstel cq. abonnement-voorstel voor het volgende jaar.
Bij het voordeelabonnement ontvangt u vele voordelen zoals kortingen op de behandelingen en producten, een gratis huidscan, gratis gebruik van turbobruiner en/of massagestoel en een gratis huidverzorgingsproduct.

Voor meer informatie: info@studio-elegance.nl of bel: 076-5035087.

 

Gezichtsreiniging[1]

 

Geef een reactie