Massagestoel

Massagestoel-SL-A17

.

Oorsprong:                                           
Masseren komt    van oorsprong van het Griekse woord  ‘massa’ of ‘massein’ wat staat voor kneden. Met een massage bereik je een lichamelijke en geestelijke ontspanning.  De beste massages worden gegeven door een masseur, maar daar heeft niet iedereen tijd en/of geld voor.  De massagestoel is dan een prima alternatief.    In korte tijd ervaar je een moment van rust en ontspanning. Deze combineert  meerdere massagetechnieken en zorgt vooral voor een ontspanningsmassage in nek, schouders, rug en benen.  De nek, schouders en rug worden gemasseerd met klop-, druk-, kneed- en rolmassage. De benen worden vooral gemasseerd door drukmassage.

Als  preventief ziekteverzuim:
Massage    ontspant en verlaagt stressgevoel, geeft energie en komt uw productiviteit ten goede.   Naast  positieve  gebruikers  ervaringen  is  de  massagestoel een  product dat wetenschappelijk    aanbevolen wordt. De afdeling Kinesiologisch Onderzoek van de Faculteit  Geneeskunde aan de Universiteit van Valencia heeft de positieve effecten van massagefauteuils op de rugspieren onderzocht en vastgesteld.
De  massagestoel heeft meerdere doelen: vitaliseren, ontstressen, een betere doorbloeding geven, ontlasten van de wervels, ontspannen van de spieren en ontspant de geest. Het helpt ziekteverzuim terug te brengen, gebruikers ervaren een beter concentratievermogen en daarmee een hogere output.

Wat doet de massagestoel:
Voorafgaand aan de massage scant de stoel de persoon op lengte, zodat de massage altijd op de juiste hoogte begint. De massagestoel past een combinatie toe  van diverse massage-technieken en kent diverse automatische massageprogramma’s.     

   

          Effecten van de massagestoel:                                                                        

  • verbeterd & stimuleert bloedsomloop                                          
  • ontspant spieren                                        
  • stress reductie                 
  • activeert stofwisseling                 
  • positief  effect op psychische toestand                 
  • bevordert  afvoer afvalstoffen                 
  • positief effect op schouder & rugklachten                 
  • ontlast tussenwervel schijven en wervels
  • laagdrempelig

online reserveren-button 150x86

massagestoel (Roos) (verkleind)

Geef een reactie