Harsen gelaat / epileren wenkbrauwen

Epileren wenkbrauwen
U kunt uw wenkbrauwen mooi in model laten brengen door ze te epileren (evt. harsen voor een langdurig en strak resultaat). Met een pincet worden de haren nauwkeurig uitgetrokken incl. de haarwortel en haarschacht. De methode is alleen geschikt als het gaat om een niet te groot overbeharingsgebied. Mooi gevormde wenkbrauwen geven u een meer ‘open’ blik en hebben een liftende look. Uw oogmake-up zal ook beter uitkomen, en u zult een mooiere oogopslag hebben.
Ook voor mannen met doorgroeiende wenkbrauwen is deze methode zeer geschikt en wordt een mooi maar toch een mannelijk resultaat gemaakt.
epileren1

 

Harsen
Bij ongewenste overbeharing kunt u deze laten verwijderen door deze te laten harsen. De haarwortel en haarschacht worden verwijderd. De haren komen na twee tot zes weken geleidelijk terug (afhankelijk van de snelheid van het groeiproces van de haren). Harsen is vooral geschikt voor bovenlip, kin, zijkant gelaat en de grotere oppervlakken.

 online reserveren-button 150x86

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie