Laser-ontharing ( definitief ontharen )

Definitief ontharen met laser-ontharing

Definitief ontharen, laser-ontharing

Victoria

Wij hebben een samenwerking met Victorious laser & beauty voor laser-ontharing bij ons in de schoonheidssalon in Etten-Leur. Wil je je nooit meer ergeren aan ongewenste haartjes dan is laser-ontharen de meest effectieve, veilige en snelste oplossing voor definitieve ontharing!!

Hoe werkt het?
Er word gebruik gemaakt van de Cocoon Elysion Pro+ lasertoestel. Via het laserhandstuk worden hoog energetische pulsen blootgesteld aan het behandelgebied. Het pigment wordt hierdoor in de haartjes omgezet in warmte, om op deze manier de haarzakjes te gaan vernietigen. Dankzij de koeling in de tip wordt tijdens het behandelen het omliggende huidweefsel ontzien en is de behandeling veilig.

Voor wie?
Alle vrouwen en mannen die verlost willen zijn van ongewenste haren komen in aanmerking voor laser-ontharing. Alleen witte haren zijn niet te behandelen met lasertherapie omdat deze weinig tot geen pigment bevatten.

Is het definitief?
Haargroei is bij iedereen verschillend. Factoren die een rol spelen zijn o.a. leeftijd, hormoonspiegel, etnische afkomst, medicatie, stofwisseling, etc. Gemiddeld zijn 4 à 8 behandelingen nodig naar gelang diverse factoren zoals huidzone, haarkleur, haardikte, densiteit, etc.

Voor de behandeling:
4 weken voorafgaand aan de eerste sessie niet meer waxen of epileren. Scheren of ontharingscrème is wel toegelaten. Scheer daags voor elke sessie de haartjes nog een laatste keer weg. De te behandelen huidzone 4 à 6 weken voor de behandeling niet meer blootstellen aan zonlicht of zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 2 weken voorafgaand aan de behandeling. Bij de afspraak de huidzone vrij houden van deodorant, make up, vette crème of olie.
Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan. Gelieve dit te melden voor de behandeling. Tijdens de zwangerschap worden geen laserbehandeling voor laser-ontharing uitgevoerd.

Na de behandeling:
Kort na de laserbehandeling / laserontharing kan de behandelde zone roodheid of een lichte zwelling vertonen. Dit is een natuurlijke reactie van de huid op blootstelling aan hoge warmte. De huid zal vlak daarna weer gewoon herstellen.
Enkele weken na de behandeling zullen de ongewenste haren uitvallen. Gelieve tussen de lasersessies enkel nog te scheren, zeker niet waxen, harsen of epileren.
Vermijd sauna, hete baden en zware inspanning tot 48u na elke sessie.

Voordelen:

✅nooit meer ontharenDefinitief ontharen laser-ontharing
✅effectief, snel en veilig
✅slechts 4 tot 8 sessies nodig
✅voor alle haar en huidtypes (uitgezonderd witte haren, hier zit geen pigment in)

Meer info over de laser-ontharing of een afspraak inplannen? Stuur gerust een bericht of bel / whatsapp ons. Je kan ook online een afspraak maken.

 

Prijslijst definitief ontharen laser-ontharing

 

 

 

* Full body extra korting, vraag naar de voorwaarden
Aanbieding laser-ontharing full body definitief ontharen Aanbieding laserontharing full body