Lichaams Pakking

Uw lichaam wordt in onze schoonheidssalon in Etten-Leur ingepakt in folie na royaal ingesmeerd te zijn met algen, cacao of olie-samenstelling. Terwijl u met deze pakking ligt in een warmtedeken of op een verwarmde behandelstoel voelt u de rust door u heen stromen. De warmtedeken of de verwarmde behandelstoel zorgt voor de helende en weldadige werking.

U kunt kiezen uit een deel of algehele lichaams-pakking met kruidenolie, algen of  cacao met elk zijn eigen specifieke werking.              

                   Kruiden olie-lichaamspakking (Aromatherapie)
Voor een volledige ontspanning en versoepeling van de huid. Door toevoeging van extra essentiële oliën kunnen diverse effecten bereikt worden.

Aromatherapie
Essentiële oliën kunnen zowel inwendig als uitwendig toegepast worden en onze levenskracht ondersteunen. Dit noemt men aromatherapie.

Men kan hierbij gebruik maken van ongeveer 400 verschillende soorten essentiële oliën. Elke olie heeft z’n specifieke werking en kan op diverse manieren worden toegepast in kleine hoeveelheden, daar te grote hoeveelheden schadelijk kunnen zijn voor de slijmvliezen van het spijsverteringsstelsel.

Essentiële oliën komen voor als kleine druppeltjes olieachtige vloeistof in wortels, stengels, stammen, bladeren, bloemen vruchtzaden, takken en harsen van planten en bomen. Van oudsher worden de essentiële oliën gebruikt om hun geneeskrachtige werking.

                      Algen pakking
Algen vormen al jaren een zeer geliefd ingrediënt in talloze cosmetica produkten. De waarde van de algen zit o.a. in de hoge concentratie aan sporenelementen en mineralen. De algen worden geoogst en gedroogd in Noorwegen, een land dat bekend staat om het schone zeewater en de ruime ervaring op het gebied van cultiveren en oogsten van hoogwaardige algen. De algen activeert de stofwisseling, verbeterd de vochthuishouding en bevordert de afvoer van schadelijke afvalstoffen. De algen is voor ieder huidtype geschikt. (Behalve voor mensen met een jodium-allergie)

Indicaties:
*Revitaliserend en ontgiftend / ontslakkend                     *Littekens en striae
*Verstevigend en ondersteunend bij afslanken                *Reuma en artrose
*Stress en vermoeidheid, ontspannende werking            *Zuurgraadherstellend
*Psoriasis en gesloten eczeem

Niet toe te passen bij:   jodium allergie  en/of zwangerschap.     

                      Cacao lichaamspakking
Deze pakking bevat behalve de aantrekkelijke chocolade geur en kleur ook zeer waardevolle actieve ingrediënten.pakking
Het natuurlijk bestanddeel Theobromine stimuleert de microcirculatie, werkt vochtafbrekend (anti-cellulite), vochtafdrijvend en verbeterd de conditie van de huid. Flavonoide verstevigt de huid en is een sterke anti-oxidant en heeft tevens de eigenschap de gezondheid van de huid te verbeteren. De mineralen zijn vnl. Calcium, Potassium en Magnesium, deze hebben een positief effect op de huid en verbeteren de vochthuishouding.

Indicatie:
*verstevigen van de huid                                                        *vocht afdrijvend
*regenererend/ celvernieuwend                                              *ontstekingremmend
*bij cellulitis: versterkt bind- en steunweefsel

Niet te gebruiken bij:
– hartpatiënten/hartklachten     – afwijking aan de spieren      – zwangerschap

 

online reserveren-button 150x86

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een behandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie