acne / onzuivere huid

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment of Algen Peeling Treatment de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen en puistjes te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment in onze schoonheidssalon in Etten-Leur en kom van je huidprobleem af. Het doel hiervan is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen en zo dus huidverbetering.

Acne / onzuivere huid is een opeenvolging van mee-eters en ontstekingen, puistjes van de haar- en talgklieren door verhoogde productie en afscheiding van talg. Symptomen zijn: roodheid, zwelling en pijn, vettige glans op het huidoppervlak. Door versterkte verhoorning van de acne / onzuivere huid vormen zich hoornpropjes in de uitvoergangen van de talgklieren die tot stuwing van talg en tenslotte verwijding van de poriën leiden. Het mengsel van hoorn en talg, dat de uitvoergangen verstopt, noemt men comedo of mee-eter. Deze huidonzuiverheden moeten regelmatig verwijderd worden. Vaak gaan de verstopte uitvoergangen/poriën ontsteken en vormen zich etterende puistjes en knobbeltjes, die dikwijls littekens achterlaten.

Diverse factoren die een rol spelen bij ontstekingen / acne:
*Hormonale verandering (puberteit, zwangerschap, overgang).
*Ziekten en daarmee verbonden inname van medicamenten.
*Allergie of gevoeligheid voor bepaalde voeding.
*Een ongezonde levenswijze

 

Resultaten:

  • Ontstekingen zoals puistjes en pukkels zijn afgenomen.
  • De vettige glans is minder zichtbaar.
  • De huid is intensief gereinigd en de poriën verfijnd.
  • Je huid voelt fris en schoon aan.

Intakegesprek:

Bovenstaande resultaten verkrijg je niet na enkel één treatment. Acne is een huidprobleem die tijd vraagt en een gedegen aanpak. De specialist bespreekt tijdens het intakegesprek wat je kunt verwachten en hoeveel treatments er nodig zijn voor het gewenste resultaat voor huidverbetering.

Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke  thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen voor jouw huidprobleem èn aan jouw skincare doelen.

Acne-behandelingen:
*Algen-peeling Treatment (Décaar)
-algemene reiniging, verwijderen van huidonzuiverheden / puistjes en ontstekingen, algen-peeling (op basis van chinese kruiden), kalmerend/zuiverend masker, oxygen gel (genezend en huidvernieuwend), 24 uurs-crème (normaliserend op de talg), suncream

*Cleanse My Skin Treatment 
-algemene reiniging, peeling/lysing, verwijderen van huidonzuiverheden / puistjes en ontstekingen, kalmerend/zuiverend masker, 24 uurs-anti acne crème (normaliserend op de talg)

 

acne en onzuivere huid

acne (voor een behandeling)

 

online reserveren-button verkleind

 

acne (na een aantal behandelingen)

 

Maak je afspraak (online of via whats-app (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie