(Medische) Pedicure

Pedicure

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging cq pedicure. Of je nu veel zit, staat of loopt. Want realiseer je je wel eens dat het hele gewicht van je lichaam vaak op je voeten neerkomt? En wist je dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

Preventief je voeten laten verzorgen door een professionele ProVoet-ppedicureedicure is dus voor iedereen van belang. In onze salon in Etten-Leur wordt er met volle aandacht aan je voeten gewerkt. Nagels korter en glad maken, schoonmaken van de nagelomgeving, polijsten, verzorgen van de nagelriemen, het teveel aan eelt verwijderen, behandelen van ingroeiende nagels, likdoorns verwijderen, etc.

Je kunt je standaard voetbehandeling laten uitbreiden met wellness voetbehandelingen, zoals een voetscrub, voet(reflexzone)massage en een voet(paraffine)pakking. Ook staat er een voetmassagebad ter beschikking, dit geeft uw voeten net even die extra ontspanning.

Medisch Pedicure

De Medisch Pedicure heeft de uitbreiding binnen het vak pedicure op het gebied van gespecialiseerde voetzorg. O.a. zoals het behandelen van de diabetische, reumatische, spastische, verwaarloosde en de oudere voet. Ook specialistische technieken (anti-druktechnieken, orthesiologie, nagelregulatie, nagelreparatie) kunnen worden toegepast.  Heb je een ingegroeide teennagel dan kan deze opgelost worden d.m.v. naillift en/of nagelbeugel. Zij beschikt over een brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Na een gedegen onderzoek naar de oorzaken van de klachten wordt een behandelplan opgesteld en wordt in overleg gewerkt naar een oplossing voor je voetproblemen.

Indien nodig wordt je doorverwezen naar een andere discipline, zoals de huisarts of podotherapeut.online reserveren-button 150x86

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een behandeling in onze pedicuresalon in Etten-Leur.

Wij werken samen met podotherapie-praktijk:
(klik op het logo voor meer informatie)

podotherapie Hermanns

 

Geef een reactie