Webshop

U kunt in onze webshop uw bestelling doen voor uw verzorgingsproducten van Decaar. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. De meeste producten zijn ook in onze salon verkrijgbaar.

Klik op het logo van het merk waar u een product wilt van bestellen in onze webshop:

Décaar:

Décaar

 

 

 

Je kan ook je producten rechtstreeks bij ons bestellen. Bel of stuur een whatsapp-bericht: 0765035087 of email: info@studio-elegance.nl.
We zetten het dan voor je klaar om op te halen of brengen het zelfs bij je thuis (binnen Etten-Leur).

KADOBON:

Wilt u een kadobon van onze salon kopen om iemand kado te doen. Dat kan via ons telefoonnummer: 076-5035087 (ook whatsapp hierop mogelijk) of via e-mail:
info@studio-elegance.nl

Vul hierbij in wat de waarde van de kadobon mag zijn (bedrag of behandeling-naam), uw mobiel telefoonnummer, uw e-mail adres èn uw adres. Wij sturen u dan een faktuur per email of een betaalverzoek per whatsapp. Nadat de betaling door ons is ontvangen, sturen wij u de kadobon toe.

Wilt u de kadobon mooi ingepakt hebben, dat kan, geef dit dan ook gelijk door in de mail.   Wilt u het extra sierlijk ingepakt hebben, met versiersels erop, etc? Dat kan ook, maar dan moet de kadobon opgehaald worden omdat wij deze zo niet op kunnen sturen.  Dag en tijdstip om af te halen, kunnen we dan ook afspreken.

Geen kans of tijd om je kadobon zelf af te geven?
Laat ons een kadobon naar diegene toesturen uit naam van jou. Bestel deze via ons email📧: info@studio-elegance.nl of via whatsapp📱: 0765035087 (bellen mag natuurlijk ook altijd). Geef aan voor welke behandeling of bedrag, zet erbij voor wie en het adres, op welke datum het verstuurd moet worden 📆(of binnen moet zijn), evt een leuk of lief berichtje erbij…. en wij sturen het naar diegene toe, mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij (met jouw naam en berichtje erop).
 
Wij sturen naar jou een factuur of een betaalverzoek  en als de betaling door ons ontvangen is, sturen wij deze bon, leuk ingepakt, naar diegene toe per post. 📬 Zodra wij deze op de post hebben gedaan, laten wij het weten.
 
Zeker weten dat diegene aangenaam verrast is door jouw kado!
 

 

Geef een reactie