Voetreflexzone-massage

Voetreflexzone-massage is een techniek om het lichaam in evenwicht te brengen. Het woord ‘reflexologie’ betekent ‘weerspiegeling’. Elk deel van het lichaam weerspiegelt zich in onder meer de voet. Tijdens de voetreflexzone-massage kan aan de hand van een onderzoek van de reflexpunten, worden ontdekt waar delen van het lichaam uit balans zijn. Vervolgens wordt via de massage van de voet en de bewerking van de reflexzones spanning weggenomen of deze reflexen juist stimuleren. Dit heeft een gunstig effect op organen en helpt het lichaam om zich weer in balans te brengen.

Zeer ontspannend
De massage is een weldaad voor de voeten en werkt door op alle organen. Hierdoor kunnen sommige plekken tijdens de massage gevoelig zijn, maar het eindresultaat is een zeer ontspannend effect op het gehele lichaam.

Voetreflexzone-massage is erop gericht om: 
– klachten op te heffen
– het voorkomen van klachtenVoetreflexzonemassage
– leefbaar maken van klachten

Reacties tussen en tijdens de massage:
– beter slaappatroon
– verhevigde uitscheidingsreacties
– ontspannen gevoel

Het ontstaan van klachten:
Stress en spanning komen tegenwoordig bij bijna iedereen voor. Hierdoor kunnen lichamelijke en psychische klachten ontstaan, die het lichaam uit evenwicht brengen. Als het lichaam wordt blootgesteld aan een regelmatige dosis stress over een langdurige periode,is de uitwerking ophopend en wordt het steeds moeilijker om het lichaam weer in balans te brengen. Voetreflexzone-massage bij ons in de salon in Etten-Leur is dan een uitstekende massage om het lichaam te helpen herstellen.

Indicatie:
* spijsverteringsproblemen                * stress                                 * hormonale problemen
* hoofdpijn / migraine                        * huidproblemen                   * rug,schouder,nek-klachten
* blaas-/ nierklachten                        * luchtwegen-klachten          * ter ontspanning

 

online reserveren-button 150x86

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) voor een voetreflexmassage in onze pedicuresalon / schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie