Voordeel-abonnement

Wil je het hele jaar door een goed verzorgde huid of juist je huid verbeteren?
Wil je geen onverwachte uitgaven voor je huid?
Wil je een vaste korting voor alle behandelingen en thuisprodukten?
Wil je een gratis thuisverzorgingsproduct/beauty-kado ontvangen?
Wil je elk jaar een gratis huidscan en zien hoe goed je huid verbeterd cq. onderhouden wordt?
Wil je nog meer voordeel?

Neem dan een voordeel abonnement. Voor een vast bedrag per maand ben je gegarandeerd voor al je behandelingen in de salon en je thuisproducten.

De professional bekijkt samen met jou, d.m.v. intake, huidanalyse en huidscan wat voor soort behandeling het beste is voor de huid en wat je wilt. Ook de behandelfrequentie en thuisverzorgingsproducten worden besproken  en in een jaarplan gezet. Natuurlijk bepreken we ook wat je wilt uitgeven voor dit huid-jaarplan. Na akkoord gaan we het hele jaar vanuit dit plan werken. Zonodig kan dit altijd nog aangepast worden gedurende het jaar.
Om de kosten beter te verdelen, wordt het jaarbedrag verdeeld in 12 maandelijkse termijnen ( 1e maand = aanbetaling, daarna 11 maanden gelijke termijnen via automatisch incasso).
Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd (dus je zit er niet jaren aan vast), maar na het jaar gaan we  weer aan tafel om je  huid wederom te scannen en te bespreken wat het beste is voor je huid. Of we op de goede weg zitten of dat we wat aan moeten passen in het behandel/verzorgings-traject en natuurlijk wat jouw wensen zijn. Daarna komt er een nieuw huidplan-voorstel cq. abonnement-voorstel voor het volgende jaar.
Bij het voordeelabonnement ontvang je vele voordelen zoals kortingen op de behandelingen en producten, een gratis huidscan, gratis gebruik van turbobruiner en/of massagestoel en een gratis huidverzorgingsproduct.

Voor meer informatie: info@studio-elegance.nl of bel: 076-5035087.

 

voordeelabonnement

 

Geef een reactie