Team

Ons team van schoonheidssalon / pedicuresalon in Etten-Leur is opgebouwd uit specialisten met ieder zijn/haar eigen specialiteiten, kennis en ervaringen. We hebben een hoog opleidings- en trainingsniveau en houden onze kennis up-to-date door vakgerichte cursussen, workshops en (interne) trainingen. Ook door het bezoeken van congressen, beurzen en regiobijeenkomsten van Anbos en ProVoet blijven we op de hoogte van alle nieuwste en bestaande technieken.
De cliënten en hun huid/nagels staan bij ons centraal, met een persoonlijke advies en benadering.

 

Bianca

.

Bianca
(allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure & visagiste & nagelstyliste & Permanent make up specialiste)
Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste vanaf 1991, visagiste vanaf 1992 en pedicure vanaf 1997. Eerst heb ik een paar jaar gewerkt in loondienst in een salon in Breda en vanaf 1993 zelf een praktijk begonnen: Beauty Studio Elegance.
Als allround-schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in permanent make up,  acne, elektrisch ontharen, elektrokosmetiek, nagelstyling, medische camouflage, shiatsu massage, bindweefselmassage, lymfedrainage, pincementsmassage, voetreflexzonemassage, bio-face-setting en huidverbeterende behandelingen. Ook heb ik de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gedaan. U kunt van mij een huidscan met totaal advies krijgen. Als pedicure ben ik gespecialiseerd in diabetische en reumatische voet en sinds 2015 ben ik medisch pedicure (met specialistische technieken).
Sinds 2009 ben ik praktijkassessor/examinator  voor de vakopleiding schoonheidsverzorging. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op huidverzorgingsgebied en daarbij behorende opleidingen.

Door al mijn ervaringen ligt mijn passie vooral in huidverbetering in de brede zin. Zowel voor anti-aging, verwijderen van huidoneffenheden, verbeteren van huidstructuur en huid- en voetproblemen. Wilt u dus echt een verbetering van uw huid of huidprobleem, boek uw behandeling dan bij mij, maar ik verwacht dan ook dat u er ook thuis iets voor gaat doen want dan alleen kunnen we iets bereiken. Samen gaan we dan voor een mooie stralende huid.

Ik werk in de studio op maandag, dinsdag (overdag),  donderdag en in de oneven weken op zaterdag. Op vrijdag werk ik achter de schermen voor de administratie, marketing en management.
U kunt al onze salonbehandelingen bij mij boeken, behalve sport- en haptonomische massage.

 

.

.

Leon
(massage-therapeut)
Ik ben de echtgenoot van Bianca en samen hebben wij van 1995 tot en met 1999 een eigen fitnesscentrum gehad, waarvoor ik de diploma’s heb behaald van fitness-instructor & personal trainer/life style coach en de certificaten rug-schouder-nek/houding en mechanisme, sportspecifieke training, specifieke doelgroepen en ziektebeelden & oefentechnieken en functionele training. Deze ervaringen kan ik nu toepassen als massagetherapeut. Ik ben massagetherapeut sinds 2001. Gespecialiseerd in ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, haptonomische massage & Aroma hot stonemassage/therapie

Ik ben in de praktijk aanwezig op afspraak op dinsdagavond, donderdagavond en om de week op zaterdagochtend.

 

Elegance_00

.

Charlotte 
(schoonheidsspecialiste & pedicure  & permanent make up-specialiste)
Mijn naam is Charlotte.  Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds juni 2015. Ik heb in 2013, 2014 en 1e helft van 2015 stage gelopen bij Beauty Studio Elegance waarin al veel interne trainingen in de salon gevolgd, zoals hot stone-, penseel- en golden spoonsmassage. Jaarlijks volg ik nog steeds de ik trainingen bij Décaar en Dermaprime.
Vanaf juli 2015 ben ik hier aan het werk als schoonheidsspecialiste en nu ook als pedicure en permanent make up-specialiste.
Ik wil u graag een persoonlijk huidadvies geven met daarbij behorende behandeling. Ook met behulp van de SkinSys huidscan kan ik u een uitgebreid advies geven. Ook ben ik gespecialiseerd in make-up, ik heb ook in 2015 de Make up award gewonnen.

Vol passie blijf ik mijzelf verdiepen in de beste en leukste technieken voor huidverbetering.
Voor mij is naast de huidverbetering ook rust en ontspanning belangrijk zodat je vol kan genieten van een mooie stralende huid.

Gespecialiseerd in Huidverbetering – Wimperextensions – Wimperpermanent – Permanente Make-Up (PMU) 

Ik werk in de studio op dinsdag (middag en avond), vrijdag en in de even weken op zaterdag.
U kunt diverse gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, harsen incl. ontspannings-/hotstonemassage  en cosmetische hand- en voetbehandelingen bij mij boeken.

 

.

.

Jaimy
(schoonheidsspecialiste niv.3  i.o. 2e jaar)

Mijn naam is Jaimy Luijten. Ik ben 17 jaar en zit nu in mijn 2e jaar van de opleiding allround Schoonheidsspecialiste. Na dit jaar ga ik door voor niveau 4 waar ik specialisaties en voor huidverbetering ga leren zoals acne behandelingen en pedicure. Als ik dat heb afgerond wil ik nog door naar het hbo voor huidtherapeut.

Ik vind het leuk om met verschillende mensen te werken en mensen te helpen.

U kunt bij mij terecht voor basisbehandelingen, epileren, harsen, cosmetische hand- en voetverzorging en lichaamsbehandelingen en -massages.

Mijn stage dagen zijn dinsdag en vrijdag.
Omdat ik nu stagiaire op niv. 3 ben krijgt u bij mij: 15 % korting op alle basis gelaats-/lichaamsbehandelingen.

.

Veronika
(massagetherapeut)

Health and a healthy lifestyle have always been close to me, and a few years ago I found my true calling as a masseuse. Right after I graduated from the International Academy of Massage as a certified Swedish masseuse, I started my own business. Since I’ve just moved to the Netherlands recently, from now on, I’m delighted to welcome you as one of my new clients here. I’m versatile and passionate, constantly improving and educating myself. Hence, besides the traditional Swedish massage, you can also visit me for kinesio-taping, cupping and vagus nerve treatment.

Voor info, prijzen en tijden, bekijk mijn pagina: www.studio-elegance.nl/selftime-massage