Team

Ons team van schoonheidssalon / pedicuresalon in Etten-Leur is opgebouwd uit specialisten met ieder zijn/haar eigen specialiteiten, kennis en ervaringen. We hebben een hoog opleidings- en trainingsniveau en houden onze kennis up-to-date door vakgerichte cursussen, workshops en (interne) trainingen. Ook door het bezoeken van congressen, beurzen en regiobijeenkomsten van Anbos en ProVoet blijven we op de hoogte van alle nieuwste en bestaande technieken.
De cliënten en hun huid/nagels staan bij ons centraal, met een persoonlijke advies en benadering.

 

Bianca
(allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure & visagiste & nagelstyliste & Permanent make up specialiste)
Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste vanaf 1991, visagiste vanaf 1992 en pedicure vanaf 1997. Eerst heb ik een paar jaar gewerkt in loondienst in een salon in Breda en vanaf 1993 zelf een praktijk begonnen: Beauty Studio Elegance.
Als allround-schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in permanent make up,  acne, elektrisch ontharen, elektrokosmetiek, nagelstyling, medische camouflage, shiatsu massage, bindweefselmassage, lymfedrainage, pincementsmassage, voetreflexzonemassage, bio-face-setting en huidverbeterende behandelingen. Ook heb ik de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gedaan. U kunt van mij een huidscan met totaal advies krijgen. Als pedicure ben ik gespecialiseerd in diabetische en reumatische voet en sinds 2015 ben ik medisch pedicure (met specialistische technieken).
Sinds 2009 ben ik praktijkassessor/examinator  voor de vakopleiding schoonheidsverzorging. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op huidverzorgingsgebied en daarbij behorende opleidingen.

Door al mijn ervaringen ligt mijn passie vooral in huidverbetering in de brede zin. Zowel voor anti-aging, verwijderen van huidoneffenheden, verbeteren van huidstructuur en huid- en voetproblemen. Wilt u dus echt een verbetering van uw huid of huidprobleem, boek uw behandeling dan bij mij, maar ik verwacht dan ook dat u er ook thuis iets voor gaat doen want dan alleen kunnen we iets bereiken. Samen gaan we dan voor een mooie stralende huid.

Ik werk in de studio op maandag, dinsdag (overdag),  donderdag en op vrijdag.
U kunt al onze salonbehandelingen bij mij boeken, behalve sport- en haptonomische massage.

 

.

Leon
(massage-therapeut)
Ik ben de echtgenoot van Bianca en samen hebben wij van 1995 tot en met 1999 een eigen fitnesscentrum gehad, waarvoor ik de diploma’s heb behaald van fitness-instructor & personal trainer/life style coach en de certificaten rug-schouder-nek/houding en mechanisme, sportspecifieke training, specifieke doelgroepen en ziektebeelden & oefentechnieken en functionele training. Deze ervaringen kan ik nu toepassen als massagetherapeut. Ik ben massagetherapeut sinds 2001. Gespecialiseerd in ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, haptonomische massage & Aroma hot stonemassage/therapie

 

Mercedes 
(schoonheidsspecialiste & pedicure i.o. & nagelstyliste)
.Mijn naam is Mercedes en ben sinds 2019 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en nu ook pedicure in opleiding. Mede door mijn leuke en vooral leerzame stage in 20018/2019 bij Beauty Studio Elegance is mijn  passie voor uiterlijke verzorging alleen maar meer gaan groeien. 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en hoop daar een steentje aan bij te dragen.

Gespecialiseerd in Huidverbetering – Nagelstyling

Ik werk in de studio op dinsdag (middag en avond) en soms op zaterdag
U kunt diverse gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, harsen, ontspanningsmassage  en hand- en voetbehandelingen bij mij boeken.

Elegance_00

Charlotte 
(schoonheidsspecialiste & pedicure  & permanent make up-specialiste)
Mijn naam is Charlotte.  Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds juni 2015. Ik heb in 2013, 2014 en 1e helft van 2015 stage gelopen bij Beauty Studio Elegance waarin al veel interne trainingen in de salon gevolgd, zoals hot stone-, penseel- en golden spoonsmassage. Jaarlijks volg ik nog steeds de ik trainingen bij Décaar.
Vanaf juli 2015 ben ik hier aan het werk als schoonheidsspecialiste en nu ook als pedicure en permanent make up-specialiste.
Ik wil u graag een persoonlijk huidadvies geven met daarbij behorende behandeling. Ook met behulp van de SkinSys huidscan kan ik u een uitgebreid advies geven. Ook ben ik gespecialiseerd in make-up, ik heb ook in 2015 de Make up Award gewonnen.

Vol passie blijf ik mijzelf verdiepen in de beste en leukste technieken voor huidverbetering.
Voor mij is naast de huidverbetering ook rust en ontspanning belangrijk zodat je vol kan genieten van een mooie stralende huid.

Gespecialiseerd in Huidverbetering – Wimperpermanent – Permanente Make-Up (PMU) 

Ik werk in de studio als inval en in de even weken op zaterdag.
U kunt diverse gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, harsen, ontspannings-/hotstone massage  en  hand- en voetbehandelingen bij mij boeken.

.Victoria
(laser-specialiste)
Ik ben Victoria en ben schoonheidsspecialiste en laser-specialiste voor ontharen, tegen schimmelnagels, etc. Ik kom met mijn Cocoon Elysion Pro+ laserapparaat naar Beauty Studio Elegance om de klanten te laseren tegen ongewenste haargroei om hier definitief vanaf te geraken. Met deze laser kan ik ook meer behandelingen aanbieden bv tegen schimmelnagels en voor huidverbetering.

Ik ben in de praktijk aanwezig op afspraak donderdag middag/avond (1x per 6 weken)