Renaissance treatment by DÉCAAR

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.  Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn:

✓ Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).

✓ Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
✓ Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
✓ Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegengaan).

DE BEHANDELING ZORGT VOOR ZICHTBARE RESULTATEN, ZOALS:

Wanneer we ouder worden, produceert de huid een natuurlijk enzym die ervoor zorgt dat de huid verouderd, waardoor het lichaam een signaal krijgt dat de collageen- en elastine niveaus moeten worden verhoogd. Wij stimuleren ditzelfde proces, maar dan ZONDER de huid af te breken, door het gebruik van de Renaissance peptiden, die de fibroblasten stimuleren.

Omdat peptiden klein zijn, dringen ze door de beschermlaag van de huid naar de diepere huidlagen. Hier regenereren, repareren en verwijderen de peptiden beschadigd collageen. Signaal peptiden zijn perfect voor het tegengaan en verminderen van huidveroudering en daarmee is deze behandeling zeer geschikt voor klanten die de gezondheid en jeugdigheid van de huid wensen te herwinnen.

*Décaar Renaissance Treatment (55 min.)
-algemene reiniging, Deep Phyto Peel/Oxygen scrub, verwijderen van huidonzuiverheden, Sensory Warming Mask (met druppels peptiden, gemengd en persoonlijk op maat gemaakt voor je huid), decolleté/oor/hoofdhuid-massage met Oxygen massage cream, Sensory Mask (met druppels peptiden en weer laten inwerken), restant masker inmasseren,  Oxygen gel (genezend en huidvernieuwend), Oogcrème, Lipcrème, Oxygen hydro-cream, Oxygen (BB) spf-cream

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.