Microdermabrasie (Diamant)


Diamant- microdermabrasie is een diepte mechanische-huidpeeling methode.  M.b.v. diamantkopjes verwijderen we, gecontroleerd, het bovenste laagje van de huid en gelijkertijd worden alle dode huidcellen en vuil opgezogen.  Hierdoor verwijderen huidonvolkomenheden, vlekjes, rimpeltjes en ongewenste pigmentatie van de huid. De huidstructuur  wordt hierdoor verbeterd en verfijnd.
Microdermabrasie is  in alle gevallen een geweldige behandeling  en maakt dat de huid toegankelijk is  voor het  insluizen van  werkstoffen die  de huid nu beter op  kan nemen. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, elastine en collageen. Grove poriën worden fijner, fijne rimpels en oppervlakkige littekentjes/pigmentvlekjes vervagen. In combinatie met de Brightening treatment en/of serum behalen we ook hele mooie resultaten bij vrouwen met lichte pigmentplekken of melasma (zwangerschapsmasker). 

Microdermabrasie

Het geeft een jeugdige, strakke uitstraling en de resultaten zijn direct zichtbaar. Na 1 behandeling is de huid zachter en steviger, na 3 tot 5 behandelingen met een tussentijd van 2 weken heb je echte zichtbare huidverbetering.

De huid voelt na de behandeling zacht en strak aan en kan evt. wat rood zijn. Na enkele dagen kan (maar hoeft niet) de huid wat gaan schilferen, dit betekend dat de huid aan het vernieuwen is. We adviseren je om tot minimaal 3 weken na de behandeling voorzichtig te zijn in de zon en een sunblock te gebruiken.  Thuis doorzetten met de geadviseerde producten is zeker voor deze behandeling zeer van belang voor een beter en langdurig resultaat en huidverbetering.

Minimaal elk jaar een kuurtje is aan te raden.

Toepassingen:
* Vermoeide en matte huid
* Vette en onzuivere huid
* Verstopte poriën
* Vlekkerige huid/ Pigmentvlekken
* Verouderde huid met rimpelvorming
* Acne en acne-littekens
* Littekenweefsel
* Futloze, droge en ruwe huid
* Door zon beschadigde huid
* Rokershuid

Niet toe te passen bij:
Psoriasis, eczeem, geïnfecteerde huid, huidziekte, rosacea, couperose, huidbeschadigingen, wratten, open wonden, zon-verbrande huid, huidkanker, immuunstoornis, herpes simplex, gordelroos, moedervlekken, vitiligo, actieve acne.


De behandelingen met microdermabrasie:
Skin Rejuvenation treatment:   (45 – 60 min.)
huidanalyse, oppervlakte reiniging,  microdermabrasie, collageenvliesmasker incl. ultrasound-bewerking, decolleté/hoofdhuid/oor-massage (aromatherapie),  werkstof toedienen (hyaluronzuur en evt. ampul aan de huid aangepast), mesotherapie-no-needle, collagen-serum, crème (aangepast aan huidtype), oogcrème, SPF-crème (zonnebescherming (overdag))

Microdermabrasie in combinatie met andere behandelingen:
Microdermabrasie kan in onze schoonheidssalon in Etten-Leur, ook gecombineerd worden met andere behandelingen. Dit wordt dan toegepast in de plaats van de peeling/scrub en is inclusief de werkstoffen/ampul en ultrasoon massage.

microdermabrasie

met klein kopje.

Microdermabrasie

met groot kopje.

Kuur:
4 behandelingen:  3 weken iedere week 1 behandeling.
4e behandeling 10 dagen na de 3e behandeling = gratis

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

online reserveren-button 150x86

 

 

Geef een reactie