Microdermabrasie (Diamant)


Diamant- microdermabrasie is een diepte mechanische-huidpeeling methode.  M.b.v. diamantkopjes verwijderen we, gecontroleerd, het bovenste laagje van de huid en gelijkertijd worden alle dode huidcellen en vuil opgezogen.  Hierdoor verwijderen huidonvolkomenheden, vlekjes, rimpeltjes en ongewenste pigmentatie van de huid. De huidstructuur  wordt hierdoor verbeterd en verfijnd.
Microdermabrasie is  in alle gevallen een geweldige behandeling  en maakt dat de huid toegankelijk is  voor het  insluizen van  werkstoffen die  de huid nu beter op  kan nemen. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, elastine en collageen. Grove poriën worden fijner, fijne rimpels en oppervlakkige littekentjes/pigmentvlekjes vervagen. In combinatie met de NeoWhite treatment en/of serum behalen we ook hele mooie resultaten bij vrouwen met melasma (zwangerschapsmasker). Het geeft een jeugdige, strakke uitstraling en de resultaten zijn direct zichtbaar. Na 1 behandeling is de huid zachter en steviger, na 3 tot 5 behandelingen met een tussentijd van 2 weken heb je echte zichtbare huidverbetering.

De huid voelt na de behandeling zacht en strak aan en kan evt. wat rood zijn. Na enkele dagen kan (maar hoeft niet) de huid wat gaan schilferen, dit betekend dat de huid aan het vernieuwen is. We adviseren u om tot minimaal 3 weken na de behandeling voorzichtig te zijn in de zon en een sunblock te gebruiken.  Thuis doorzetten met de geadviseerde producten is zeker voor deze behandeling zeer van belang voor een beter en langdurig resultaat.

Minimaal elk jaar een kuurtje is aan te raden.Microdermabrasie

Toepassingen:
* Vermoeide en matte huid
* Vette en onzuivere huid
* Verstopte poriën
* Vlekkerige huid/ Pigmentvlekken
* Verouderde huid met rimpelvorming
* Acne en acne-littekens
* Littekenweefsel
* Futloze, droge en ruwe huid
* Door zon beschadigde huid
* Rokershuid

Niet toe te passen bij:
Psoriasis, eczeem, geïnfecteerde huid, huidziekte, rosacea, couperose, huidbeschadigingen, wratten, open wonden, zon-verbrande huid, huidkanker, immuunstoornis, herpes simplex, gordelroos, moedervlekken, vitiligo, actieve acne.


De behandelingen met microdermabrasie:

Microdermabrasie Basic treatment:   (30 – 45  min.)
huidanalyse, oppervlakte reiniging, verwijderen huidonzuiverheden(kort),  microdermabrasie, crème-masker (aangepast aan huidtype),  serum, crème (aangepast aan huidtype), oogcrème, SPF-crème (zonnebescherming (overdag))

Skin Rejuvenation treatment:   (45 – 60 min.)
huidanalyse, oppervlakte reiniging,  microdermabrasie, collageenvliesmasker incl. ultrasound-bewerking, decolleté/hoofdhuid/oor-massage (aromatherapie),  werkstof toedienen (hyaluronzuur en evt. ampul aan de huid aangepast), mesotherapie-no-needle, collagen-serum, crème (aangepast aan huidtype), oogcrème, SPF-crème (zonnebescherming (overdag))

 

Microdermabrasie in combinatie met andere behandelingen:
Microdermabrasie kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen. Dit wordt dan toegepast in de plaats van de peeling/scrub en is inclusief de werkstoffen/ampul en ultrasonic massage.

microdermabrasie

met klein kopje.

Microdermabrasie

met groot kopje.

Kuur:
4 behandelingen:  3 weken iedere week 1 behandeling.
4e behandeling 10 dagen na de 3e behandeling = gratis

 

 

 

 

online reserveren-button 150x86

 

 

Geef een reactie