Huidoneffenheden

fibromen/steelwratjes, ouderdomswratjes, pigmentvlekken, verwijde bloedvaatjes (télé’s), spinnaevi, bezemrijs, bloedpuntje, ouderdomsvlekjes, bindweefselwoekering.

huidoneffenheden

pigmentvlek verwijderen

huidoneffenheden

fibroom/steelwratje verwijderen

Als we geboren worden hebben we vaak een babyhuidje. Naarmate de jaren verstrijken en we regelmatig aan de zon blootgesteld zijn, kan er een huidprobleem ontstaan: plekjes en vlekjes op de huid komen tevoorschijn. Huidoneffenheden zijn vaak goedaardig maar cosmetisch ontsierend en vaak irriterend. Voorbeelden: Pigmentvlekken, Bindweefselafwijkingen (fibromen, steelwratjes, bindweefselverhevenheden), ouderdomsvlekjes, milia en bloedvatafwijkingen (gesprongen/verwijde adertjes (teleangiëctasieën / huidoneffenheden couperose), spider naevus (spinnaevi), bloedpuntjes, bloedblaasjes, en bezemrijs).
Ze zijn met coagulatie door onze huidspecialist in onze schoonheidssalon in Etten-Leur, eenvoudig en snel te verwijderen. De behandeling is kort van duur en geeft meestal direct resultaat. In een enkel geval zijn er meerdere behandelingen nodig.

Coagulatie:
Dit principe maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie (wisselstroom). Dit veroorzaakt dan een warmte-effect (thermolyse) en door extra loogproces (electrolyse) die zorgt dat de huidcellen ter plaatse oplossen. De huidoneffenheden worden middels een speciale steriele naald door het warmte-effect verschrompeld en door het extra loogproces verwijdert. Doordat er alleen plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet meebehandeld en dus ook niet aangetast.
Er ontstaat een klein korstje op het behandelde gebied, wat er na enkele dagen afvalt. Daarna ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur. U dient wel na de behandeling minimaal 2 weken uw huid te beschermen met een sunblock en zich te houden aan de verstrekte informatie en ‘huidregels’ voor een mooie genezing zonder littekenvorming. 

huidoneffenheden

Bloedblaar verwijderen

Met de eerste behandeling ontvangt u een thuis-nazorgsetje. Dit dient u thuis te gebruiken voor een mooie genezing en het beste resultaat.
online reserveren-button 150x86

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie