Onze filosofie

Alles in het belang voor uw huid!


Meer dan 25 jaar professionele ervaring.
Beauty Studio Elegance is geopend in maart 1993 en we zijn aangesloten bij de vakorganisaties Anbos en ProVoet. U bent dus bij ons gegarandeerd van ervaring, kennis en kwaliteit. Ook werken we volgens de Code van de Schoonheidsspecialist en de Code van de Pedicure. Dat wilt  zeggen, volgens de eisen die hierin opgesteld zijn voor hygiëne, arbeid en milieu. Daarbij zijn wij ook erkend leerbedrijf door KOC Nederland en zelfs in 2012 genomineerd voor Leerbedrijf van ’t jaar.
Voor samenwerking en vergoeding voor ziektekostenverzekering zijn wij geregistreerd bij de Vektis (AGB-code) en Kwaliteitsregister Pedicure (KRP). Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van specialistische behandelingen zoals acne, camouflage, elektrisch/definitief ontharen, diabetische pedicure en/of reumatische pedicure.

Totaalconcept voor zowel mannen als vrouwen.
We hebben  een breed assortiment aan behandelingen, technieken en producten zodat u voor uw  gehele wellness, huidverzorging en huidverbetering terecht kan onder één dak. En dit met onze brede èn diepe vakkennis voor zowel uw binnen- als uw buitenkant.
Wellness: Ultiem gevoel van rust & welzijn.
Huidverzorging: Gelaat, handen en lichaam door onze schoonheidsspecialisten.
Voetverzorging: Door onze (gespecialiseerde) pedicures.
Huidverbetering: Gelaat en lichaam door onze gespecialiseerde huidspecialisten.
Medische (huid)zorg: Acne, camouflage, elektrisch/defintief ontharen, coagulatie van huidoneffenheden door onze allround/gespecialiseerde huidspecialisten.
Medische Pedicure: Diabetes, reumatische voet, spec.technieken. Door onze gespecialiseerde of medische pedicures.

Onze visie.
Wij willen kwaliteit, doelgerichtheid en resultaat van behandelingen en de daarbij behorende producten. Huidverbetering en preventie is ons speerpunt, want iedereen wil toch mooi oud worden?
Met onze professionele aanpak en visie maar ook met uw medewerking kunnen wij de huid een verbeterde opname van ingrediënten bieden, werken we aan het normaliseren van de huidfuncties en verhogen we de weerstand van uw huid. Hierdoor krijgen we de huidverbetering en preventie die uw huid verdient.

De aanpak van uw huid.
Wilt u een professioneel en onderbouwd advies voor uw huid dan starten we eerst met een intake-gesprek inclusief een huidanalyse. Hier kunt u uw wensen kenbaar maken en komen we meer te weten over uw eigen huidverzorging en leefstijl en kunnen daardoor een beter en gerichter advies geven. Daarna gaan we uw huid scannen d.m.v. van onze skinscanner. Hierdoor meten we uw huidconditie op meerdere punten (talg, vocht, gevoeligheid, structuur/reliëf, haarvaatjes,  porie-grootte, en pigmentatie). Aan de hand van het intake, huidanalyse en huidscan maken we een persoonlijk BeautyPlan op met daarin advies voor salonbehandeling, thuisverzorging en lifestyle.
Uw huid wordt periodiek weer gemeten en gescand en ziet u het resultaat van uw huidverbetering. We kunnen daardoor steeds beter de aanpak bij sturen als dit nodig mocht zijn. Voor een langdurige huidverbetering met zichtbaar en meetbaar resultaat.

Voordeelabonnementen.
Naar aanleiding van de huidscan en BeautyPlan kan er een persoonlijk jaarplan gemaakt worden. Bij het voordeelabonnement ontvangt u vele voordelen zoals kortingen op de behandelingen en producten, een gratis huidproduct, gratis gebruik van turbobruiner / massagestoel. Dus huidverbetering èn voordeel. 
Lees meer over de abonnementen bij: voordeelabonnementen.

MVO: Sociaal en Duurzaam ondernemen.
In de salon is duurzaamheid heel belangrijk door zuinig om te gaan met energie (energiezuinige -apparatuur (A+++), LED-/spaarlampen), HR++glas in alle ramen, goede isolatie/ventilatie en gebruik van groene energie, door goede afvalscheiding en doordat we producten gebruiken op natuurlijke plantaardige- / kruiden-basis en allen niet op dieren getest. Sinds 1 juni 2016 hebben we 2 daken vol zonnepanelen laten plaatsen zodat we de praktijk volledig op zonne-energie in stroom kunnen voorzien en sinds augustus 2020 rijden we in een elektrische auto naar onze trainingen, cursussen, beurzen en leveranciers. Dit met ons eigen opgewekte energie.
Om ook iets terug te doen voor de mens, milieu en maatschappij  sponsoren wij verschillende goede doelen, zowel plaatselijk, regionaal en landelijk. Ook bieden we stageplaatsen aan om onze kennis en kunde door te geven aan de volgende generatie. Kijk ook eens op de pagina: Relax-en Mooi-wens voor een ander!

 

 

Geef een reactie