Huid en leeftijd

De tiener huid:
De meeste  tieners hebben een normale, strakke huid met een gezonde doorbloeding, fijne poriën en geen spoor van rimpels. Door hormonale veranderingen in het lichaam kan er een overmatige talgproductie ontstaan. Deze krijgt een vettige glans, de poriën worden grover en talgklieren raken verstopt cq. ontstoken. Dit huidprobleem wordt in het kort ook wel jeugdpuistjes of acne genoemd.
Om je te behoeden voor acne-littekens en een schone, mooiere huid te verkrijgen is de Cleanse My Skin Treatment of Algen-peeling Treatment mogelijk.

20+ huid:
De huid heeft een gezonde en vitale uitstraling. De verschillende huidkenmerken, zoals droog, gevoelig of vet worden meer zichtbaar, dus een passende verzorging met goede producten wordt belangrijk. Vooral omdat, na je 25e, de aanmaak van collageen en elastine (die voor stevigheid zorgen) verminderen en de huid minder snel herstelt dan voorheen.
Voor deze huid  is voornamelijk de Me Time Treatment geschikt. 

30+ huid:
Ongemerkt komen er fijne lijntjes, die met name rond de ogen, op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen zichtbaar worden. Om dit biologisch proces te vertragen en de huidfuncties te ondersteunen is het stimuleren van de doorbloeding belangrijk. Zo wordt het opnamevermogen gestimuleerd, zodat deze meer vocht vasthoudt en de beschermingslaag intact blijft.
Geschikte behandelingen:  Oxygen Treatment, Algen-peeling Treatment en Vitalize-my-Skin Treatment.

40+ huid:
Door het toenemende verlies van vet en vocht verliest de huid haar stevigheid. De rimpelvorming wordt iets dieper en vooral rond de kaaklijn kan de huid licht verslappen. Ook is de huid gevoeliger voor (beginnende) pigmentvlekjes en gesprongen haarvaatjes.
Geschikte behandelingen:   Oxygen Treatment,  Algen-Peeling Treatment, Deep Phyto Peel Treatment, Microdermabrasie, Mesotherapie-no-needle, Vitalize-My-Skin Treatment ,OxyGeneo+ en Bio Face Setting.

50+ huid:
De huid verandert ten gevolge van het natuurlijke verouderingsproces. Ze houdt minder vocht vast en de celvernieuwing vertraagt. Hierdoor neemt ook de collageen en elastine (stevigheid) af en wordt dunner, droger en kwetsbaarder. Kenmerkend zijn diepere rimpels, beginnende huidplooien en verslapping van de kaaklijn en wangen. De schadelijke invloed van UV-stralen wordt zichtbaar, waardoor pigmentvlekken, rode gesprongen adertjes en huidverkleuringen zich vormen.
Geschikte behandelingen:  Oxygen TreatmentAlgen-Peeling Treatment, Deep Phyto Peel Treatment, Microdermabrasie, Mesotherapie-no-needle, Boost My Skin Treatment,  Vitalize-My-Skin Treatment, OxyGeneo+ en Bio Face Setting.

60+ huid:
Heel kenmerkend voor deze huid is de verandering van de contour van het gezicht, de kaak- en halslijn en de diepe rimpelvorming. Deze houdt steeds minder vocht vast, de doorbloeding vertraagt en de huidfuncties nemen af. De afname van de huidspanning benadrukt lijnen rond de mond. Dagelijkse verzorging is essentieel en kan ondersteund worden door behandelingen voor extra vocht, verstevigende massages en op maat gemaakte anti-aging kuurbehandelingen, zoals:  Microdermabrasie, Mesotherapie-no-needleAlgen-Peeling Treatment, Deep Phyto Peel Treatment, Oxygen Treatment, Boost My Skin Treatment, Vitalize-My-Skin Treatment , OxyGeneo+ en Bio Face Setting.

De gekleurde huid:
De getinte tot donkere huid heeft meer talgklieren en produceert meer melanine (pigment) dan de lichte huid. Het koele en vaak koude klimaat in Nederland verstoort de talg- en zweetproductie, waardoor de vetlijkende huid droger, valer en vochtarmer wordt. Het gevolg is verstopte poriën, milia (kleine witte pukkeltjes) en ontstekingen. Belangrijk is het in balans brengen van de vocht- en vethuishouding. Zon en kleine wondjes kunnen donkere plekjes (hyperpigmentaie) of juist lichtere plekjes (hypopigmentatie) veroorzaken. Hier moet dus opgepast worden voor huidbeschadigingen, etc.
Geschikte behandelingen:  Algen-Peeling Treatment, Deep Phyto Peel TreatmentOxygen Treatment, Vitalize-my-skin Treatment en Mesotherapie-no-needle.

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

huid

Geef een reactie