Huidscan, analyse en advies

online reserveren-button 150x86Beauty Studio Elegance, dé schoonheidssalon in Etten-Leur, heeft een computergestuurde professionele huidscan.
Dit werkt met een huidscanner met diverse belichtingen, voor een onderbouwde en diepgaande huidanalyse.

Met de huidcamera, diverse filters en belichtingen wordt een nauwkeurige en uitgebreide analyse gemaakt van talg, vocht, keratine, reliëf (incl. rimpels en verslappingen), huidstructuur, pigmentatie, gevoeligheid en poriegrootte. De resultaten worden in een BeautyPlan gezet, met vermelding van aanbevolen behandelingen en producten. Alle huidfoto’s en huidmetingen worden opgeslagen, zodat ze in een later stadium vergeleken kunnen worden met nieuwe analyses. U kunt dan zien of u op de goede weg bent met uw huidverzorging cq. huidverbetering of tegen een huidprobleem.

U krijgt het resultaat van uw behandelingen en thuisverzorging nu ook echt te zien!

Voor vaste klanten die al regelmatig komen voor een gelaatsbehandeling in onze schoonheidssalon in Etten-Leur (tenminste 1 jaar, minimaal 1 x per 2 maanden), bieden wij deze uitgebreide huidscan eenmalig GRATIS aan. Maak hiervoor een afspraak!

De huidscan zit ook gratis inbegrepen in ons voordeelabonnement, die persoonlijk voor je samengesteld is naar aanleiding van de huidscan, huidanalyse en je wensen. Meer info over de voordeelabonnement, zie hier.

 

Basic & Scan gelaatsbehandeling
Gelaatsbehandeling inclusief
intake, huidanalyse, uitgebreide huidscan en BeautyPlan

De schoonheidsspecialist in onze schoonheidssalon etten-leur, kan je huidprobleem of huidklachten goed behandelen.
Omdat elke huid zijn specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse en huidscan uitgevoerd. Tenslotte is zij deskundig op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Zij is in staat om de conditie van uw huid te beoordelen en een gericht advies te geven voor je huidprobleem. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en daarbij behorende producten, die bij uw huidtype passen, bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert: Jouw huidspecialist.

-uitgebreide intake, huidanalyse & huidscan 
-algemene oppervlakte reiniging
-peeling
-dieptereiniging (verwijderen van diepere huidonzuiverheden)
-gelaatsmassage
-masker
-lotion
-24uurs crème
-bespreking BeautyPlan (advies voor uw huidprobleem/ huidverzorging / huidverbetering) onder genot van een kopje koffie of thee.

Maak je afspraak (online of via whats-app (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie