Reserveren

Via deze pagina kan je op diverse manieren een reservering / afspraak maken bij Beauty Studio Elegance in Etten-Leur. U kunt een  reserverings-aanvraag naar ons sturen via het contactformulier, bellen om een afspraak te maken of maak online een afspraak via onze online agenda.

 

Via online-agenda:

reserveren

Omdat er helaas regelmatig afspraken online worden gemaakt die niet nagekomen worden, zijn wij genoodzaakt om bij nieuwe klanten bij hun 1e afspraak een aanbetaling te vragen van 20% van het behandelbedrag. Hiervan sturen wij dan een betaalverzoek. Is deze niet binnen 5 dagen betaald, dan halen wij de afspraak weer uit de agenda. We hopen op je begrip.

Via contact-formulier:

Wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden met een bevestiging cq. alternatief-voorstel. Pas als u een definitieve bevestiging van ons ontvangen heeft, is uw afspraak geboekt.

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* indicates required field

 

U kunt ook telefonisch een afspraak maken:      (   (076)-5035087
of rechtstreeks een aanvraag doen via e-mail:   *   info@studio-elegance.nl

 

 


Let op!!
Afspraken verplaatsen of afmelden geldt via e-mail en/of via facebook/messenger/whatsapp alleen nadat u bevestiging van ons terug hebt ontvangen. Deze worden niet op elk moment gezien en gelezen.
Dan graag telefonisch doorgeven (kan ook op antwoordapparaat inspreken). Afspraken binnen 24 uur zijn alleen telefonisch of via whatsapp-tekst af te melden/ te verplaatsen.

Bij afmelding binnen 48 uur voor je afspraak zijn wij genoodzaakt om onkosten in rekening te brengen (thans € 9,95 p.half uur), tenzij u zelf voor een vervang(st)er zorgt. Bij het niet verschijnen op uw afspraak zonder afmelding, meerdere keren binnen 48 uur afmelden, tekort afmelding binnen 15 uur of niet op de juiste wijze afmelden, brengen we de volledige behandelprijs in rekening. Dit om onze gemaakte kosten en leegstand te dekken.Zie hier onze openingstijden.

 
Last minute-aanbieding !!! Klik hier !

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie