Mooie wimpers en wenkbrauwen.

online reserveren-button 150x86

 

 

Wenkbrauwen modelleren. epileren3
Mooi gevormde wenkbrauwen geven je een meer ‘open’ blik en hebben een liftende look. Je oogmake-up zal ook beter uitkomen, en je zal een mooiere oogopslag hebben. Je kan je wenkbrauwen mooi in model laten brengen door ze te laten epileren (evt. harsen voor een langdurig en strak resultaat). Met een pincet worden de haren nauwkeurig uitgetrokken incl. de haarwortel en haarschacht. De methode is alleen geschikt als het gaat om een niet te groot overbeharingsgebied.  Ook voor mannen met doorgroeiende wenkbrauwen is deze methode zeer geschikt en wordt een mooi maar toch een mannelijk resultaat gemaakt.

 

 

Wenkbrauwen en/of wimpers verven.
Donkere wimpers en mooie wenkbrauwen zorgen voor meer expressie van het gezicht. Het bepaald voor een groot deel uw uitstraling. Ook tijdens de vakantie is het ideaal om uw wimpers en wenkbrauwen geverfd te hebben, want je ziet er altijd netjes en sprekend uit zonder je druk te maken over uitgelopen mascara. Zelfs niet aan het strand of in het zwembad. Het wordt toegepast met een speciale verf en heeft keuze in diverse kleuren en tinten. De verf blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten en vervaagt geleidelijk.wimpers verven

 

Wimperpermanent / wimperlifting.
Altijd mooie gekrulde wimpers met wimperpermanent/-lifting!  Hierdoor vallen je wimpers meer op en krijg je een mooiere oogblik.

wimperpermanent

Tijdens wimper-permanent/lifting

 

voor en na wimper-permanent

voor en na wimper-permanent/lifting

 

 

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.