Trainingen en inscholing.

Door trainingen en inscholing houden wij onze kennis up to date en vergroten we onze kennis binnen ons vak.

 

Cursus Acids Peels (huidverbetering) (10 oktober 2018)
Charlotte en Bianca zijn bij B&Z Cosmetics voor de Acid Peels cursus. Hier leren we over veel verschillende soorten fruitzuurpeelingen en voor welk huidprobleem welke peeling geschikt is. Praktijk en theorie.

 

Cursus Sugaring (ontharing) (februari 2018)
Charlotte en Bianca zijn bij B&Z Cosmetics voor de Sugaring cursus.  Dit is weer een andere soort techniek van harsen met suikerpasta. Praktijk en theorie.

 

Training Bio Face Setting (anti rimpeltechniek) (23 februari 2016)
Charlotte krijgt een interne training van de Bio Face Setting. Dit is een rimpelreductietechniek met naalden.

  

Massage-trainingen  (januari en februari 2016)
Massagetraining met Charlotte, Vera, Lianne en Lonneke waarin de Aroma hot stone massage en rug, schouder, nek-massage aan bod kwamen. Gegeven door onze massagetherapeut Leon.

Cursus  huidverbeteringstechnieken (4 april 2013):
Priscilla, Melanie, Monica, Bianca en de 2 stagiaires Charlotte en Ashley reizen af naar Vosselaar (België) voor deze cursus. Hier leren we de technieken en behandelmethoden voor:
Microdermabrasie: een natuurlijke, intensieve en effectieve verjongingskuur voor uw huid,  SkinPeeler: ultrasonische reiniging,   Ultrasoon massage: insluismethode,  Hoog frequent: anti- bacterieel en stimuleert de doorbloeding, Hot&Cold: kalmerend en ontspannend en  Mesotherapie (no-needle): Het inbrengen van de werkstoffen door een methode zonder prikjes waarbij de stoffen met behulp van speciale apparatuur zeer diep in de huid gesluisd worden.

Neoderma Masterclass-training (13 september 2012):
Priscilla, Monica en Bianca  op training bij Neoderma in Den Haag. Herhaling en opfriscursus voor de BioPeeling (Chinese kruidenpeeling) en de andere treatments.

Training (intern) Revitalizing eye treatment (10 februari 2012):
Priscilla. Monica, Ghizlain, Bianca en 3 stagiaires Ashley, Simone en Roos leren cq herhalen de oogbehandeling van Neoderma.

Workshop Aroma Hotstone- en Golden Spoons-massage (19 januari 2012):
Stagiaires Ashley en Simone leren deze massagetechnieken aan in deze interne workshop.