vette huid of gecombineerde huid / grove porien

Een vette huid is een huidprobleem, meestal te herkennen aan grove poriën en glimt vaak en is vaak dikker dan een niet-vette huid.  Dit komt doordat de talgproductie groter is dan normaal. Een gecombineerde huid heeft vaak een vette (en glimmende) T-zone (voorhoofd, neus en kin) en drogere wangen.
Talg is voor een belangrijk deel opgebouwd uit vetten en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. Bij een vette huid is de productie van talg niet in evenwicht met het natuurlijke verlies. De talgklieren zijn overactief en produceren meer talg dan noodzakelijk. Talg komt door de huidporiën naar buiten en geeft de huid een vettige glans. De poriën zijn vergroot en de huid heeft een grof uiterlijk. Talg kan dan de PH-waarde van de huid doen veranderen en kan de huid daardoor slechter beschermen tegen bacteriën en andere schadelijke micro-organismen. De vette huid dient goed verzorgd en gereinigd te worden om te voorkomen dat poriën verstopt raken en daardoor ontstekingen (soms voorloper van acne) en mee-eters veroorzaken.

Mogelijke oorzaken:
Erfelijkheid, dieet, hormonale veranderingen (puberteit, zwangerschap, menopauze), de pil, cosmetica, vochtig en warm weer.

Om de huid weer in balans te brengen en huidverbetering voor dit huidprobleem te verkrijgen, wordt een dieptereinigende en talgnormaliserende behandeling toegepast in onze schoonheidssalon in Etten-Leur. De producten tegen de vette / gecombineerde hebben een verfijnende, herstructurerende en talg-normaliserende werking.

 

Behandelingen voor de vette of gecombineerde huid: 
*Me Time Treatment (Rebalancing) (55  min.)
-algemene reiniging, exfoliation peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, ontspanningsmassage, lip- of oogcrème, talgreducerend / zuiverend masker, lotion,  talgregulerende crème, afsluitend seizoens-ritueel

*Algen-peeling Treatment (Décaar)
-algemene reiniging, verwijderen van huidonzuiverheden, algen-peeling (op basis van chinese kruiden), kalmerend / zuiverend masker, oxygen gel (genezend en huidvernieuwend), 24 uurs-crème (normaliserend op de talg), SPF beschermende crème

Bij deze behandelingen kunt u nog extra’s toevoegen zoals o.a. epileren wenkbrauwen, harsen, verven wimpers en/of wenkbrauwen, etc.


online reserveren-button verkleind

 

 

Maak je afspraak (online of via whats-app (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

 

Geef een reactie