littekens verminderen

Littekens (evt. van acne) zijn blijvende zichtbare afwijkingen van de huid, die resteert na genezing van een wond. Bij genezing van een wond wordt de verbroken continuïteit van de huid hersteld door vorming van bindweefsel.  Dit heeft meer dezelfde structuur als het oorspronkelijke weefsel en dus meestal een zichtbare afwijking zal vormen.

Er zijn verschillende methodes om iets aan  dit huidprobleem van ongewenste littekens te doen. In onze schoonheidssalon in Etten-Leur kunnen wij de volgende behandelingen aanbieden:

Behandeling tegen hele fijne acne-littekentjes:
*Algen-peeling Treatment (55 min.)
-algemene reiniging, verwijderen van huidonzuiverheden, algen-peeling (op basis van chinese kruiden), aangepast masker, oxygen-gel (genezend en huidvernieuwend), 24 uurs-crème, oxygen spf (BB)cream (overdag)

*Deep Phyto-peel Treatment (55 min.)
-algemene reiniging, Phyto-peeling (op basis van fruitzuren), verwijderen van huidonzuiverheden, aangepast masker, oxygen-gel (genezend en huidvernieuwend), 24 uurs-crème, oxygen spf (BB)cream (overdag) 

Behandeling tegen (acne) littekens:
Bio Face Setting
Een biologische methode voor littekencorrectie en zichtbaar verzachten van littekens. De huid is in staat zichzelf te regenereren. Doordat het litteken van onderen wordt losgemaakt, gaat het onderhuids bindweefsel collageen en elastine vezels aanmaken. Het litteken vult zichzelf als het ware op. Er wordt dus niets ingespoten, uw huid doet zelf het werk. Deze methode werkt alleen voor ‘verzonken’  maar niet voor ‘verheven’ littekens.

online reserveren-button 150x86

Voor meer info: klik HIER

Kijk op de algemene prijslijst voor de prijs van Bio Face Setting.

 

Bindweefselmassage
Een bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een beter en jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.
Bindweefselmassage bevordert de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid, wat resulteert in een gladde, strakke en toch veerkrachtige huid. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen.
Bindweefselmassage is zeer geschikt voor behandeling van een huidprobleem zoals littekens omdat de huid zelf weefsel aan gaat maken en daardoor littekens verfijnd. Deze methode tegen reducering van littekens heeft het beste resultaat als ze nog niet zo heel oud zijn. Dus ons advies is om niet te lang te wachten als je littekenvorming krijgt, maar zo snel mogelijk te starten met een kuur van bindweefselmassage.

Indicatie:
-Anti aging
-Littekenbehandeling
-In conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift
-Slecht doorbloedde huid
-Huidverbetering voor huidproblemen

bindweefselmassage gelaat

 

 

Maak je afspraak (online of via whatsapp (tekst), via email of bel ons) om van je huidprobleem af te komen en voor huidverbetering in onze schoonheidssalon in Etten-Leur.

Geef een reactie