Losse modules

online reserveren-button 150x86Onderstaande losse modules kunnen bij elke gelaatsbehandeling gecombineerd worden:

 

 

Collageenvlies masker
Het verouderingsproces vindt voornamelijk plaats in het bindweefsel. Bindweefsel bestaat in hoofdzaak uit collagene vezels, deze hebben een steunende functie van de huid. Collageen wordt enerzijds in het lichaam opgebouwd en ontwikkeld anderzijds gedegenereerd en afgebroken. Door applicatie van oplosbaar collageen proberen we de veroudering van de huid terug te dringen.
Het collageenvlies-masker werkt vochtvasthoudend, verstevigend en regenererend. Het is een product met 95 % collageen, een stof die overeenkomt met het menselijk collageen. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en werkt vanaf de eerste behandeling en zal dagenlang doorwerken.collageenvlies masker
 
Zeer geschikt voor:
*Na regelmatig zonnebaden
*Vochtarme huid

*Boven 35 jaar als verzorging en preventief vanaf 25 jaar


Matrigelmassage/masker
Matrigel is een plantaardige vlies met als belangrijkste bestanddeel zeewier. Het reduceert roodheid van de huid en werkt genezend en vernieuwend. Het kalmeert de gespannen huid en reguleert de vochtbalans. Het vernieuwt het natuurlijke beschermingsfilmpje en verbetert de elasticiteit van de huid. Matrigel wordt door elk huidtype goed verdragen, daar het plantaardig is en geen geurstoffen bevat. De huid wordt geregenereerd, geactiveerd en gehydrateerd, waardoor deze weer zacht en soepel wordt.

Indicatie:
*Vochtarme huid    *Slecht doorbloedde huid    *Gevoelige huid    *Vette/onzuivere huid

 

Peel-off masker
Een peel-off masker wordt als een papje opgebracht en  tijdens het inwerken dikt deze substantie in als een rubber laagje en kan na inwerktijd in z’n geheel worden verwijderd.

Cacao Chauffant:
Dit is een exfoliërend en verwarmend masker  Het zelf- verwarmend effect wordt veroorzaakt door zeolite. Dit mineraal verwarmt zodra het in contact komt met water. Hierdoor openen de poriën zich waardoor onzuiverheden en afvalstoffen zich gemakkelijk kunnen verwijderen. Exfoliating Cacao, een sterke anti-oxidant.De gemalen cacao schillen hebben een zacht exfolierend effect op de huid. De natuurlijke anti-oxidanten in de schil helpen de tekenen van (voortijdige) veroudering te voorkomen, activeren vetverbranding en hebben dankzij de heerlijke geur een natuurlijk stimulerend effect. De antioxidant eigenschappen beschermen de collageen en huid elasticiteit. Cacao heeft huidverzachtende eigenschappen. 
Gold:
Het gebruik van kleine gouddeeltjes als cosmetisch ingrediënt stimuleert de elektrolytische uitwisseling tussen het goud en de geïoniseerde metalen welke zich reeds van nature in het lichaam bevinden. Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd hetgeen de huid een zichtbaar jonger uiterlijk geeft. 
Couperose:
Dit masker is ontwikkeld voor de gevoelige huid. De combinatie van bosbessenextract met azuleen zorgt voor een kalmeert de geïrriteerde huid. Zgn. “anthocyanocides” in de bosbessen staan erom bekend couperose te doen verminderen. Daarnaast stimuleren zij de bloedcirculatie en versterken de structuur van de capillaire bloedvaatjes. De toevoeging van azuleen als ontstekingsremmend en huidkalmerend ingrediënt completeert dit zeer aangename masker.
Acerola & Vitamine C: Marketing voor Schoonheidssalons Appel 6
Masker dat werkt als een vitamine C boost voor de futloze huid. De acerola-kers is een van de rijkste vitamine C fruitsoorten (bevat 80 x meer vitamine C dan sinaasappelen). Zij beschermt het celmembraan tegen beschadiging en is zodoende een sterke anti-oxidant. Bovendien werkt de acerola in combinatie met toegevoegd extra vitamine C reparerend op de collageenvezels, maar ook op de kleinste capillairen in de huid. Ideaal geschikt voor de huid waarbij achteruitgang in stevigheid van huid en bloedvaatjes geconstateerd wordt. Ook bij de huid die juist slecht doorbloed (rokers!) is, is dit masker een ontzettende oppepper! Op basis van alginaat en volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Aanbevolen voor regenereren van de futloze huid  (herstellen van vocht-, vet- en zuurgraadbalans).
Apaline:
Gebaseerd op algen en plantenextracten, die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige en couperose huid. Deze behandeling stimuleert de bloedcirculatie aan het oppervlak van de huid. Het helpt de roodheid na reiniging van de huid te reduceren, werkt vochtregulerend en herstellend voor de gevoelige huid. Rimpels verminderen en de werkstoffen geven bescherming tegen beschadigingen door vrije radicalen. Het maakt de huid zacht en ontspannen.
Hydration Alginate:
Een specifiek masker met exclusieve vocht inbrengende eigenschappen die essentieel vochtverlies voorkomt en fijne lijntjes door uitdroging minimaliseert.

peel-off maskerpeeloff masker

Ampullen:
Een ampul voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen welke de schoonheid aan de huid teruggeven.
We hebben diverse ampullen in ons assortiment. Voor elk huidtype en huidprobleem een ampul met daarin de essentiële werkstoffen die daarvoor nodig zijn. De ampullen worden opgebracht met een waaierpenseelmassage.

waaier penseelmassage

waaierpenseelmassage

 

ampullen DP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie