Viva la Donna-day 2014

Beauty Studio Elegance opent haar deuren op dinsdag 27 mei 2014 om op deze bijzondere verwendag vrouwen, die getroffen zijn door kanker, weer te laten stralen. Er wordt voor hen dan gratis een arrangement aangeboden, met daarin: koffie/thee met iets lekkers, een gelaatsbehandeling, hand- of voetmassage, massagestoel en een presentje. We kunnen maximaal 6 mensen plaatsen tussen 9:30 en 16:00 uur & 19.00 en 22.00 uur.
Aanmelden kan vanaf 15 april t/m 18 mei a.s. via e-mail: info@studio-elegance.nl. U krijgt dan een inschrijf-formulier toegestuurd, deze dient u volledig in te vullen en terug te sturen of af te geven. De aanmelding is pas definitief als wij het inschrijfformulier hebben ontvangen uiterlijk op maandag 19 mei a.s.. Bij meer inschrijvingen dan dat er plaats is, wordt er een loting gedaan. U krijgt uiterlijk 20 mei a.s. bericht per e-mail of u er wel of niet bij zit.

NB: wij verzoeken u éénmaal, in 2014, gebruik te maken van een verwenbehandeling van de bij Viva La Donna aangesloten salons. Zo kunnen alle vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandelt zijn gebruik maken van deze verwennerij. Wij vertrouwen op uw integriteit. (We nemen het recht om bij andere deelnemende salons de aanmeldingen naast elkaar te leggen)

Reacties zijn gesloten.